Μία και μοναδική Ferrari F12berlinetta για την Σιγκαπούρη

Για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ανεξαρτησία της Σιγκαπούρης, η Ferrari ετοίμασε τη μοναδική F12berlinetta “Singapore 50th Anniversary Edition.” Η Σιγκαπούρη γιόρτασε στις 9 Αυγούστου αυτή την επέτειο και ο τοπικός ντίλερ της Ferrari παρουσίασε την one-off F12berlinetta, η οποία είναι ντυμένη στα χρώματα της εθνικής σημαίας (κόκκινο – λευκό). Το χρώμα του αμαξώματος είναι το μεταλλικό Rosso Singapore και συνδυάζεται με αγωνιστικές ταινίες στα χρώματα της σημαίας της Σιγκαπούρης.

Το πολύ εντυπωσιακό εσωτερικό του ιταλικού supercar εφοδιάζεται με ειδικά αγωνιστικά καθίσματα, επενδυμένα με ένθετα λευκού – κόκκινου και το συμβολικό λιοντάρι της χώρας στα προσκέφαλα. Επίσης, στο τιμόνι και στα μαρσπιέ υπάρχει η πλακέτα “Singapore 50th Anniversary Edition 1/1”.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και εφοδιάζεται με τον V12 κινητήρα των 6.2 λίτρων απόδοσης 740 ίππων και 690 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 340 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store