Ανανεωμένο Fiat 500L με ακόμη περισσότερο στυλ

Η Fiat παρουσιάζει την ανανεωμένη γενιά του 500L, πέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του μικρού MPV της. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 40% των τμημάτων του μοντέλου είναι νέα και αφορούν σε αλλαγές τόσο στην εμφάνιση και το εσωτερικό, όσο και σε ενισχύσεις στην τεχνολογία, αλλά και τις διαθέσιμες εκδόσεις.

Ξεκινώντας με τις αλλαγές στο αμάξωμα, η Fiat διαφοροποιεί συγκεκριμένα στοιχεία του 500L που τονίζουν την παρουσία του αυτοκινήτου. Ξεχωρίζουμε τον νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, την νέα γρίλια στη μάσκα με οριζόντιο αλουμινένιο φιλέτο, τα LED φώτα ημέρας, τα έξτρα χρωμιωμένα τμήματα στα πλαϊνά, αλλά και το επίσης περισσότερο χρώμιο στα πίσω φώτα και προφυλακτήρα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Fiat εφοδιάζει το 500L με ένα νέο πίνακα οργάνων με λευκό φωτισμό και 3,5 ιντσών οθόνη για το tripcomputer, ενώ παράλληλα υπάρχει έναν επανασχεδιασμένο τιμόνι, καινούργιος επιλογέας ταχυτήτων και νέο ντουλαπάκι συνοδηγού.

Το ανανεωμένο 500L διαθέτει επιπλέον αναβαθμισμένα συστήματα τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας όπως αυτόνομο φρενάρισμα που μπορεί να σταματήσει εντελώς το αυτοκίνητο σε ταχύτητες κάτω από 30 χλμ./ώρα. Αναβάθμιση έχουμε και στη συνδεσιμότητα μέσω του νεότερου Uconnect HD Live Συστήματος πολυμέσων, με την 7 ιντσών οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας.

Στο πεδίο των εκδόσεων, η Fiat εκτός του «απλού» 500 L, προσφέρει και την 7θέσια έκδοση Wagon, αλλά και το νέο 500L Cross, με την αυξημένη κατά 25 χλστ. απόσταση από το έδαφος, την «περιπετειώδη» εμφάνιση και το σύστημα Traction+ που φροντίζει για την ευκολότερη κίνηση σε πιο σαθρά εδάφη.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η Fiat θα προσφέρει το ανανεωμένο 500L με τον 1.400άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 95 ίππων, τον 1.400άρη T-Jet των 120 ίππων και τον 2κύλινδρο 0.9 TwinAir με 105 άλογα. Υπάρχει επίσης ο 1.300άρης diesel MultiJet και ο 1.600άρης diesel MultiJet με 95 και 120 άλογα αντίστοιχα, αλλά και οι εκδόσεις με LPG και CNG του 1.4 λτ. T-Jet των 120 ίππων.

Διαβάστε ακόμα: 

Έτσι βάφει ματ το Abarth 124 Spider η Fiat (+video) 

Νέο Fiat Argo: Αυτό είναι το καινούργιο Punto; 

Στην Ελλάδα το νέο «καυτό» Abarth 595 Pista

Get it on Google Play Download on the App Store