Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το Fiat 500L Trekking

Η crossover εκδοχή του Fiat 500L Trekking θα κάνει την πρεμιέρα της επί ευρωπαϊκού εδάφους (ύστερα από την έκθεση του Los Angeles), στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και το λανσάρισμά του θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο. Εξωτερικά τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα του τονίζουν οι διάφορες προστατευτικές προσθήκες στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, καθώς και στους θόλους των τροχών και στα μαρσπιέ, ενώ εξοπλίζεται με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά χιονιού – λάσπης. Στο εσωτερικό οι διαφορές αφορούν στο διάκοσμο, ο οποίος είναι αρκετά κομψός και ευχάριστος.

Σε τεχνικό επίπεδο νέο στοιχείο αποτελεί το σύστημα Traction+ για καλύτερη πρόσφυση σε γλιστερές και σαθρές επιφάνειες με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς. Το Traction+ συνεργάζεται με το ESC (σύστημα ελέγχου ευστάθειας του οχήματος) και ενεργοποιείται μέσω του διακόπτη που υπάρχει πίσω από τον επιλογέα των ταχυτήτων, για ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα.

Το 500L Trekking τροφοδοτείται με τους κινητήρες των 1.4 λίτρων 95 ίππων, 0.9 TwinAir ισχύος 105 ίππων και τους ντίζελ 1.6 Multijet II 105 ίππων και 1.3 Multijet 85 ίππων, οι οποίοι προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2 αλλά και «ζωηρές» επιδόσεις. Στον εξοπλισμό του Fiat 500L Trekking προσφέρεται προαιρετικά ηχοσύστημα ισχύος 520 Watt για πολύ δυνατά «beat», καφετιέρα Lavazza 500 Espresso για εκείνους που θέλουν να φτιάχνουν το αγαπημένο τους «εσπρεσσάκι» τους και στο αυτοκίνητο, αλλά και το σύστημα City Brake Control που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο σε ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα για αποφυγή σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα. 

Get it on Google Play Download on the App Store