Νέο Honda Jazz με κινητήρα 130 ίππων

Η Honda παρουσίασε το Jazz με διάφορες ανανεώσεις, τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα του υπάρχοντος τρίτης γενιάς μοντέλου, ενώ πρόσθεσε για πρώτη φορά στην γκάμα του κινητήρα βενζίνης με απόδοση 130 ίππων.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο Honda Civic πάει μόνο του σε ελληνικό δρόμο (+video)

Το ανανεωμένο Jazz που θα κάνει ντεμπούτο στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, διαθέτει πιο μοντέρνα αισθητική εξωτερικά μέσω του ανασχεδιασμένου εμπρός προφυλακτήρα, μάσκας και φωτιστικών σωμάτων με την πιο σπορτίφ εικόνα. Στο πίσω άκρο υπάρχει νέου σχεδιασμού προφυλακτήρας με διαχύτη και μεγαλύτερη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Επίσης, προστέθηκε το νέο μεταλλικό χρώμα Skyride Blue.

Στην γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου Jazz προστέθηκε για πρώτη φορά ο 1.5 λτ. i-VTEC βενζίνης με απόδοση 130 ίππων, κατανάλωση 5,4 λτ./100 χλμ. και 124 γρ./χλμ. εκπομπές CO2, σε συνδυασμό με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT. To Jazz 1.3 λτ. 102 PS i-VTEC θα παραμείνει ως είχε.

Διαβάστε ακόμη: Δοκιμή Honda Civic 1.0 VTEC Turbo 129 PS

To Jazz 130 PS θα είναι διαθέσιμο με το εξοπλιστικό επίπεδο Dynamic, το οποίο έχει πιο σπορτίφ εμφάνιση μέσω της προσθήκης των διαφόρων αεροδυναμικών βοηθημάτων περιμετρικά του αμαξώματος. Επιπλέον, περιλαμβάνει εμπρός φωτιστικά σώματα LED, εμπρός φώτα ομίχλης και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με ελαστικά 185/55. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά, όπως επίσης δερμάτινο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων με πορτοκαλί ραφές.

Διαβάστε ακόμη: Νέο Honda Accord και με 1.5 turbo 192 ίππων (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store