Νέο Honda Civic Tourer με ρυθμιζόμενη ανάρτηση

Το νέο Honda Civic Tourer που είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο το Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα κάνει πρεμιέρα τελική μορφή παραγωγής τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση Φρανκφούρτης, θα εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενο σύστημα απόσβεσης της πίσω ανάρτησης.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα οπίσθιο ρυθμιζόμενο σύστημα απόσβεσης εφαρμόζεται σε ένα μοντέλο παραγωγής και το σύστημα αυτό αναπτύχθηκε με σκοπό να ενισχυθεί η σταθερότητα και η άνεση από τις διακυμάνσεις φορτίου και των συνθηκών οδήγησης. Αλλωστε αναμένεται ο χώρος αποσκευών του Civic Tourer να ξεπερνά τα 600 λίτρα με αποτέλεσμα να προορίζεται για πολύ… φόρτωμα.

Το νέο Civic Tourer αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε στην Ευρώπη, επιτρέποντας στους Ευρωπαίους της Honda R & D ομάδα για να οδηγήσει τη δημιουργική και τεχνική διαδικασία σχεδιασμού. Η αρχική ιδέα έχει επιτευχθεί με το όχημα που αποδεικνύουν κορυφαία χρησιμότητα, την προηγμένη τεχνολογία και διακριτικό στυλ.

Όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες, η ανάρτηση θα περιλαμβάνει τρεις ρυθμίσεις (Comfort, Normal και Dynamic), ενώ η επιλογή θα γίνεται μέσω του σχετικού μπουτόν που είναι τοποθετημένο στην βάση της κεντρικής κονσόλας. Όσον αφορά στο αυτοκίνητο με το βαρύ καμουφλαρισμένο αμάξωμα, θα υιοθετεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Civic Tourer, ενώ όσον αφορά στους κινητήρες, ο νέος diesel 1.6 i-DTEC των 120 ίππων θα είναι ιδανικός για το αυτοκίνητο. 

Get it on Google Play Download on the App Store