Νέο Honda Civic Coupe και με κινητήρα 1.5 VTEC TURBO 174 hp

Την πρώτη εμφάνισή του πραγματοποιεί το νέο Honda Civic Coupe, το οποίο βασίζεται στο επίσης νέο Civic Sedan, ενώ σχεδιαστικά ακολουθεί τις γραμμές του Civic Coupe Concept, που είχε παρουσιαστεί στις αρχές του έτους. Εξωτερικά διαθέτει αρκετά δυναμικό στιλ με επιθετική εμπρός όψη, σφηνοειδές προφίλ και πολύ δυναμικό πίσω άκρο. Συγκριτικά με το σεντάν μετρά χαμηλότερο ύψος κατά 2,5 εκατοστά και μικρότερο μήκος κατά 6,35 εκατοστά.

Σπορτίφ αισθητική διαθέτει και το 4θέσιο εσωτερικό του με την χαμηλή θέση οδήγησης και τους πιο άνετους χώρους από εκείνους του προγενέστερου αντίστοιχου μοντέλου. Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από μαλακό πλαστικό, διαθέτει διακοσμητικά αλουμινίου, νέο έγχρωμο TFT πίνακα οργάνων και οθόνη 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα του συστήματος πολυμέσων.

Το νέο Civic Coupe θα λανσαριστεί στις Η.Π.Α. τον ερχόμενο Μάρτιο με δύο κινητήρες βενζίνης. Αυτοί είναι ο νέος 1.5 λτ. VTEC TURBO ισχύος 174 ίππων και 220 Nm ροπής με μεικτή κατανάλωση 6,7 λτ./100 χλμ. και ο ατμοσφαιρικός 2.0 λτ. VTEC ισχύος 158 ίππων και 187 Nm ροπής (ίδια κατανάλωση με τον turbo).

Get it on Google Play Download on the App Store