Hyundai Kona: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου 2017, η Hyundai θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μικρού SUV μοντέλου της Kona. Από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, βλέπουμε ότι το Kona παρουσιάζει ενδιαφέρουσα σχεδίαση σε κάθε πλευρά του αμαξώματός του.

Στο εμπρός άκρο διακρίνονται η μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα, ο αεραγωγός από πάνω, τα χαμηλά τοποθετημένα τετραγωνισμένα φωτιστικά σώματα και τα πιο λεπτά φώτα LED. Τα έντονα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά μαζί με την τοξοειδή οροφή αποτελούν βασικά “συστατικά” στην σχεδίασή του, ενώ το πίσω σπορτίφ μέρος του θυμίζει το Tucson. Παράλληλα, τα πλαστικά μαύρα προστατευτικά στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στους θόλους των τροχών ενισχύουν τον crossoverχαρακτήρα του.

Για το εσωτερικό δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα φωτογραφίες, ωστόσο για πρώτη φορά σε Hyundai, το Kona θα εξοπλίζεται με head-up-display. Πρόκειται για μια διάφανη 8 ιντσών οθόνη που βρίσκεται πάνω από τον πίνακα οργάνων και θα προβάλλει διάφορα στοιχεία όπως η ταχύτητα, οι οδηγίες του Navi, καθώς και δεδομένα από τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Τεχνικές πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημα γνωστές, ωστόσο το πιθανότερο είναι το Kona να τροφοδοτείται με τον 1.000άρη turbo βενζίνης και με 1.6 λτ. πετρελαίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ανανεωμένο Hyundai i10: Τιμές και εξοπλισμός

Στην Ελλάδα το νέο Hyundai Tucson

Το Hyundai που μοιάζει με Bentley!

Get it on Google Play Download on the App Store