Jaguar C-X17: Όλες οι λεπτομέρειες (+video)

Το νέο πρωτότυπο μοντέλο Jaguar CX17 παρουσιάζεται και επίσημα ύστερα από τις διαρροές φωτογραφιών και αποτελεί ένα σημαντικό μοντέλο για τη Βρετανική φίρμα, δεδομένου ότι είναι το πρώτο crossover της. Μάλιστα στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα iQ  [Al] που βασίζεται θα εξελιχθεί και το επίσης πρώτο μεσαίο της μοντέλο, που θα λανσαριστεί το 2015 και θα ανταγωνιστεί κυρίως το Audi A4, τη BMW Σειρά 3 και τη Mercedes CClass.

H  Jaguar CX17 έχει μήκος 4.718 χιλιοστά, πλάτος 1.959 χιλιοστά, ύψος 1.649 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.905 χιλιοστά, ενώ η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι 213 χιλιοστά και οι τροχοί που πατάει έχουν διάμετρο 23 ιντσών. Για τον κινητήρα που τροφοδοτεί το πρωτότυπο crossover η Jaguar δεν έκανε καμία αναφορά, ωστόσο αναφέρει ότι θα περιλαμβάνει μια νέα γενιά μηχανικών συνόλων που θα προσδίδουν τελική ταχύτητα πάνω από 300 χλμ./ώρα και εκπομπές CO2 λιγότερες από 100 γρ./χλμ.

Για τη μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς φροντίζει το σύστημα AllWheel Drive που μέσω αισθητήρων παρακολουθεί συνεχώς τα επίπεδα πρόσφυσης και μεταβάλλει το ποσοστό της ροπής που κατανέμεται αυτόματα για την καλύτερη δυνατή πρόσφυση.

Στο εσωτερικό με την λιτή σχεδίαση αλλά με high tech τεχνολογία η Interactive Surface Console διαθέτει χειριστήρια αφής και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- εξελιγμένα συστήματα συνδεσιμότητας με incar WiFi, δίνοντας πρόσβαση στους επιβάτες του σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store