Νέο Jeep Wrangler: Εσωτερικό και συστήματα 4×4

Η Jeep αποκάλυψε νέες φωτογραφίες του νέου Wrangler, αυτή τη φορά από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, από το οποίο διακρίνονται και πολλές ακόμα σημαντικές λεπτομέρειες, όπως είναι τα συστήματα που διαθέτει η τετρακίνηση.

Σχεδιαστικά, το εσωτερικό του νέου Wrangler συνδυάζει με ισορροπημένο τρόπο ρετρό χαρακτηριστικά με μοντέρνα στοιχεία, ενώ σύμφωνα με την Jeep έχει γίνει χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα αποτελούν το κοντό σε βάθος ταμπλό, οι στρογγυλοί αεραγωγοί και τα όργανα στον αντίστοιχο πίνακα με την οθόνη TFT, η μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, η χειρολαβή για το συνοδηγό και το διακοσμητικό ένθετο στο ταμπλό.

Δείτε ακόμη: Τρομακτικά τα αποτελέσματα οπίσθιας σύγκρουσης με 80 χλμ./ώρα (+video)

Δίπλα από τον επιλογέα των ταχυτήτων βρίσκεται ο δεύτερος λεβιές για τις επιλογές της μετάδοσης κίνησης 2H, 4H, N και 4L. Χαμηλά στην κεντρική κονσόλα διακρίνονται οι διακόπτες και το κλείδωμα των διαφορικών εμπρός – πίσω και ο διακόπτης Sway Bar, μέσω του οποίου πιθανών να απελευθερώνονται οι αντιστρεπτικές δοκοί για μεγαλύτερη άρθρωση των αναρτήσεων και ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά κίνησης σε δύσβατα εκτός δρόμου σημεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η Jeep είχε αποκαλύψει και τις πρώτες εξωτερικές εικόνες του νέου Wrangler. Περισσότερες εικόνες και πληροφορίες θα ανακοινωθούν στις 29 Νοεμβρίου, στην έκθεση του Λος Άντζελες.

Δείτε ακόμη: Αντίστροφη μέτρηση για την Αυτοκίνηση 2017

Get it on Google Play Download on the App Store