Νέο Kia Soul για την Ευρώπη

Μετά την έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο, 2ης γενιάς Kia Soul, το εν λόγω μικρό crossover θα κάνει πρεμιέρα και επί ευρωπαϊκού εδάφους στη Φρανκφούρτη φέροντας κάποιες αλλαγές. Εξωτερικά, από τη μοναδική φωτογραφία που έχει μέχρι στιγμής δημοσιευτεί βλέπουμε πως το νέο «ευρωπαϊκό» Kia Soul, διαφέρει από το αμερικάνικο ελάχιστα στα εμπρός φώτα ομίχλης και στο κάτω τμήμα του αεραγωγού στον εμπρός προφυλακτήρα, εφοδιάζεται με μαύρα προστατευτικά πλαστικά στα μαρσπιέ και στους θόλους των τροχών, ενώ φέρει και ασημί ράγες οροφής.

Να σημειώσουμε πως πλήρως ανασχεδιασμένο είναι και το εσωτερικό του νέου Kia Soul με την πιο μοντέρνα εμφάνιση, την αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής, τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, τα στρογγυλά στοιχεία και τη μεγάλη οθόνη των 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα. Ίσως το μοντέλο για την αγορά της Ευρώπης να διαφέρει σε διάκοσμο.

Όσον αφορά στους κινητήρες κατά πάσα πιθανότητα θα εφοδιάζεται με τον αρχικό άμεσου ψεκασμού 1.6 GDI ισχύος 140 ίππων και 160 Nm ροπής με με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και το ντίζελ 1.6 CRDI των 128 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store