Νέες λεπτομέρειες για το Kia Soul της Ευρώπης

Περισσότερες πληροφορίες έδωσε στη δημοσιότητα η Kia για το Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Soul, το οποίο σε σχέση με το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης φέρει κάποιες αλλαγές όσον αφορά στην έκδοση με το προαιρετικό πακέτο SUV Styling Pack. Εδώ, μέσω των μαύρων γυαλιστερών πλαστικών που «ντύνουν» τα μαρσπιέ, τους θόλους των τροχών και τους προφυλακτήρες, το νέο Soul δείχνει σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον από την πιο απλή έκδοση.

Το «ευρωπαϊκό» Kia Soul δεύτερης γενιάς θα λανσαριστεί στις αρχές του 2014 και θα εφοδιάζεται με τους 1.6 λίτρων κινητήρες βενζίνης GDΙ και πετρελαίου CRDi με 6τάχυτο αυτόματο και μηχανικό κιβώτιο και –πιθανή- απόδοση 140 και 128 ίππων αντίστοιχα (ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικά χαρακτηριστικά).

Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Kia Soul έχει μακρύτερο κατά 20 χιλιοστά μεταξόνιο (2.570 χλστ.), διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένο εσωτερικό, το πλαίσιό του είναι ενισχυμένο και κατασκευασμένο σε ποσοστό 66% από υπέρ-υψηλής και υψηλής αντοχής ατσάλι, ενώ βελτιώσεις έχει δεχθεί και η ρύθμιση της ανάρτησής του. 

Get it on Google Play Download on the App Store