Νέο Kia Sportspace για συναρπαστικές μετακινήσεις τεσσάρων

Η Kia αποκαλύπτει το νέο πρωτότυπο μοντέλο της που είχε δείξει κατά το ήμισυ την περασμένη εβδομάδα (βλ. εδώ), το οποίο ονομάζεται Sportspace. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του συνδυάζει τον σπορ σχεδιασμό με την πρακτικότητα, αποτελώντας τον προάγγελο του μελλοντικού μεσαίου Optima στέισον βάγκον, για πρώτη φορά. Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο σχεδιάστηκε στη Φρανκφούρτη και υπόσχεται να προσφέρει «στιλ και συναρπαστικές μετακινήσεις για τέσσερις».

Το Sportspace concept διαθέτει πολύ δυναμικό σχεδιασμό εξωτερικά με το σφηνοειδές ρύγχος το μακρύ καπό, τα LED εμπρός φωτιστικά σώματα, τη μαύρη γυαλιστερή μάσκα, τις μεγάλες ανθρακί ζάντες, την χαμηλή οροφή και τις διπλές εξατμίσεις. Αντίστοιχα εντυπωσιακή εμφάνιση έχει και το εσωτερικό, το οποίο θυμίζει περισσότερο σπορ μοντέλου παρά στέισον βάγκον. Κυρίαρχα στοιχεία του αποτελούν η ενιαία κεντρική κονσόλα που χωρίζει τους εμπρός επιβάτες και πιθανώς εκτείνεται μέχρι το πίσω μέρος της καμπίνας, η ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων, η οθόνη τύπου tablet και η πανοραμική οροφή.  

Η Kia δεν αναφέρει διαστάσεις ή τεχνικές πληροφορίες, τις οποίες αναμένουμε μέχρι την πρεμιέρα του Sportspace, που θα γίνει στις 3 Μαρτίου.

Get it on Google Play Download on the App Store