Η Mercedes-Maybach των 300.000 ευρώ και σε κουπέ

Την προηγούμενη εβδομάδα η Mercedes παρουσίασε τη Maybach S650 Cabriolet  η οποία έκανε αίσθηση με την εμφάνισή της, την πολυτέλειά της και φυσικά την τιμή της. Ας δούμε όμως πως θα ήταν αν αντί για κάμπριο οι Γερμανοί αποφάσιζαν να οδηγήσουν στην παραγωγή και μία κουπέ έκδοσή της.

Δείτε επίσης: Η Mercedes-Maybach των 300.000 ευρώ

Προφανώς και δεν είναι δύσκολο για τη Mercedes-Maybach να δημιουργήσει μία S650 Coupe. Η συνταγή είναι έτοιμη και το μόνο που μένει είναι να μας τη σερβίρει στο πιάτο. Το ίδιο εξάλλου έκανε και με την S650 Cabriolet, βασιζόμενη στην αντίστοιχη έκδοση της Mercedes-Benz S650.

Όπως λοιπόν συνέβη και με την Cabriolet έκδοση, η αντίστοιχη Coupe θα έχει και αυτή τα σήματα της Maybach, μαζί με αυτά της Mercedes, γενναίες δώσεις χρωμίου, ενώ οι ζάντες της θα είναι σφυρήλατες, ελαφρού κράματος, 20 ιντσών.

Ανάλογο θα είναι και το εσωτερικό, το οποίο θα είναι όλο ντυμένο με κορυφαίας ποιότητας δέρμα, με ειδικό σχεδιασμό και ραφές και ο εξοπλισμός του θα είναι πλήρης και δεν θα αφήνει τίποτα στη λίστα των προαιρετικών στοιχείων.

Διαβάστε επίσης: Νέα ειδική έκδοση της McLaren 570S

Φυσικά, δεν θα υπήρχε λόγος να γίνουν μηχανικές αλλαγές. Έτσι κάτω από το καπό της η Mercedes-Maybach S650 Coupe θα είχε το ίδιο μοτέρ με αυτό της Cabriolet. Το twin-turbo V12, 6.0 λτ. βενζίνης. Πρόκειται για ένα μοτέρ που αποδίδει 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 7G-Tronic της Mercedes-Benz. Διαφορές δεν θα υπήρχαν ούτε στις επιδόσεις οπότε θα έκανε 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ. και θα είχε τελική ταχύτητα περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Μιλάμε πάντοτε υποθετικά φυσικά, καθώς προς το παρόν τουλάχιστον, στα πλάνα της μάρκας δεν υπάρχει σχεδιασμός για Coupe έκδοση της Maybach S650 Cabriolet. Τώρα για το πώς θα ήταν αυτή αν τελικά οδηγούνταν στην παραγωγή; Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-TomiDesign έχει την απάντηση στην παραπάνω εικόνα.

Get it on Google Play Download on the App Store