Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes GLA

Η Mercedes-Benz παρουσίασε την ανανεωμένη GLA, στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, θέλοντας να τονώσει την εμπορική πορεία του crossover της το οποίο μετρά δύο χρόνια στην αγορά. Οι αλλαγές εξωτερικά είναι μικρές, ενώ το εσωτερικό έχει να επιδείξει κάποια νέα στοιχεία.

Όσον αφορά το αμάξωμα, η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA έχει να επιδείξει μικρές αλλαγές στο εμπρός μέρος σε μάσκα, φώτα, προφυλακτήρα, οι οποίες τη φέρνουν πιο κοντά στην C-Class αλλά και στην GLC, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τα LED στοιχεία στα φώτα, τα οποία πλέον είναι στάνταρ και τα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ισχυρότερη Mercedes GLA στον κόσμο με 600 PS

Οι αλλαγές στο εσωτερικό είναι πιο… διακριτές καθώς πλέον εκεί φιγουράρει έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, στο κέντρο του ταμπλό, ο πίνακας οργάνων είναι νέος, ενώ πλέον τοποθετείται στάνταρ κάμερα οπισθοπορείας καθώς και σύστημα Android Auto για συνεργασία με smartphones και tablets. Αλλαγές υπάρχουν και στους πιθανούς συνδυασμούς σε χρώματα και υλικά στην καμπίνα.

Κάτω από το καπό της έχουμε πλέον και νέα έκδοση, την τετρακίνητη GLA 220 με 184 ίππους. Εκτός από αυτή, θα έχουμε τις εκδόσεις GLA 180 (1.6 λτ. με 122 ίππους), GLA 180d (1.5 λτ με 109 ίππους), GLA 200 (1.6 λτ. με 156 ίππους), GLA 200d (2.1 λτ με 136 ίππους), GLA 220d (2.1 λτ με 177 ίππους), GLA 220d 4MATIC, 250 (2.0 λτ με 211 ίππους) και GLA 250 4Matic.

Όπως προαναφέραμε, η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA κάνει πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ενώ η εμπορική της πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Get it on Google Play Download on the App Store