«Καυτή» Mercedes-AMG E 63 S Estate Edition 1 με 612 άλογα

Θέλοντας να γιορτάσει το ξεκίνημα των πωλήσεων ενός από τα πιο ισχυρά και γρήγορα στέισον μοντέλα όλων των εποχών, η Mercedes δημιουργεί την ειδική έκδοση Edition 1 της νέας E 63 Estate, η οποία θα διατεθεί για ένα χρόνο και φέρει συγκεκριμένες αισθητικές και εξοπλιστικές αλλαγές.

Η νέα limited έκδοση της Mercedes-AMG E 63 Estate βασίζεται πάνω στην κορυφαία εκ των δύο επιλογών ισχύος του «καυτού» γερμανικού σεντάν (E 63 S), φέροντας τον 4λιτρο V8 twin-turbo κινητήρα βενζίνης της Mercedes-AMG, με 612 άλογα και 850 Nm ροπής.

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει με το ειδικό γκρι ή μαύρο εξωτερικό του χρώμα, το στάνταρ πακέτο AMG Night, τις ειδικές διακοσμητικές λωρίδες στα πλαϊνά, αλλά και τις 20άρες ζάντες σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό της E 63 S Estate Edition 1, το τιμόνι φέρει επένδυση από ειδικό υλικό Dinamica και ειδική σήμανση για τη θέση της ευθείας, υπάρχουν επενδύσεις από δέρμα Nappa, AMG Performance καθίσματα, κίτρινες ραφές και διακοσμητικά, λογότυπα «Edition 1» και ανθρακονήματα.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος της, αυτό βρίσκεται στη Γερμανία στα 139.980 ευρώ και είναι ακριβότερη κατά 15.000 ευρώ σε σχέση με την «απλή» Mercedes-AMG E 63 S Estate. Όπως προείπαμε, η έκδοση Edition 1 θα διατεθεί μόνο για ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: 

Η Mercedes σε σκέψεις… 

0-300 χλμ./ώρα με Mercedes-AMG E 63 S (video) 

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το πρώτο pick-up της Mercedes;

 

Get it on Google Play Download on the App Store