Έχω και κότερο Mercedes, πάμε μια βόλτα;

Στο Monaco Yacht Show η Mercedes – Benz Style σε συνεργασία με την Silver Arrows Marine παρουσιάζουν το νέο πολυτελές γιοτ, το ARROW460 – Granturismo με την ιδιαίτερα δυναμική και αθλητική εικόνα, υπό κλίμακα. Το πρωτότυπο γιοτ έχει μήκος 2 μέτρα και δείχνει μαζί με σχέδια πως θα είναι επακριβώς το μοντέλο παραγωγής των 14 μέτρων, ενώ η Silver Arrows Marine θα ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών για την πρώτη περιορισμένης παραγωγής έκδοση Edition 1 (κάτι αντίστοιχο που κάνει η Mercedes με μοντέλα της).

Το γιοτ ARROW460 – Granturismo είναι εντυπωσιακό σχεδιαστικά όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν η πολυτέλεια και η μεγάλες ανέσεις αλά Mercedes S-Class. Στην καμπίνα του υπάρχουν ακριβά υλικά όπως δέρμα nubuck, ξύλινες επενδύσεις ευκαλύπτου και μπορούν να φιλοξενηθούν έως δέκα επιβάτες.

Την κίνηση του ARROW460 – Granturismo φροντίζουν δύο ντίζελ κινητήρες συνολικής απόδοσης 960 ίππων (από 480 hp ο κάθε ένας), οι οποίοι επιτυγχάνουν μέγιστη ταχύτητα 40+ κόμβων (74 χλμ./ώρα). Η αρχική περιορισμένης παραγωγής έκδοση Edition 1 θα κατασκευαστεί σε 10 μονάδες στην τιμή των 1.25 εκατομμυρίων ευρώ (συμπεριλαμβανομένων φόρων) και θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- premium ηχοσύστημα, κάβα κρασιών και με μηχανή παρασκευής πάγου. Πληροφοριακά, οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2015.

Get it on Google Play Download on the App Store