Mercedes SLS AMG GT Final Edition

Με την Mercedes και την AMG να ετοιμάζουν ήδη την αντικαταστάτρια της SLS (πιθανότατα θα είναι έτοιμη σε ένα χρόνο), δεν παρέλειψαν να τιμήσουν την SLS μέσω μιας νέας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής.

Η SLS AMG Final Edition λοιπόν που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Λος Αντζελες είναι η τελευταία έκδοση της SLS και θα παραχθεί σε 350 μονάδες συνολικά, συμπεριλαμβάνοντας και τους δυο τύπους αμαξώματός της SLS (Gullwing και Roadster). Αυτή η νέα σπέσιαλ έκδοση βασίζεται στα μηχανικά μέρη της SLS AMG GT και εφοδιάζεται με τον ίδιο κινητήρα των 6,3 λίτρων V8 με απόδοση 571 ίππων και 650 Nm ροπής που της χαρίζουν καυτές επιδόσεις.

Αισθητικά, η SLS Final Edition ξεχωρίζει από το ανθρακονημάτινο καπό και τις άλλες ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες που εστιάζονται στο lip spoiler στο κάτω μέρος του εμπρός -ελαφρώς ανασχεδιασμένου- προφυλακτήρα,  την πίσω αεροτομή, τους καθρέφτες και τα πλαϊνά «βράγχια» των φτερών. Αν και το εσωτερικό της δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, είναι βέβαιο ότι κι εκεί θα φέρει αλλαγές σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις της, ενώ όσον αφορά στα μηχανικά μέρη αξίζει να σημειωθεί ότι θα εφοδιάζεται με νέο σύστημα πέδησης. Τέλος, παράλληλα με την επίσημη παρουσίασή της την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι παραγγελίες της.

Get it on Google Play Download on the App Store