Mercedes-AMG C 63 Coupé Edition 1 στα χρώματα του DTM

Η νέα Mercedes-AMG C 63 Coupé θα διατεθεί και ως «Edition 1» από το λανσάρισμα της, φέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν απευθείας στην επίσης νέα αγωνιστική Mercedes-AMG C 63 DTM coupé. Δύο θα είναι οι εκδόσεις της C 63 Coupé Edition 1, οι οποίες θα φέρουν εξωτερικές σχεδιαστικές διαφορές.

Η πρώτη έκδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για την ισχυρότερη S και ξεχωρίζει εξωτερικά από το ματ γκρι χρώμα Magno Selenite Grey με τις κίτρινες ρίγες στο εμπρός καπό, οροφή, πίσω καπό και στα πλαϊνά και με ιδίου χρώματος ρίγες στους καθρέπτες και στο χείλος των μαύρων ζαντών. Οι τελευταίες είναι διαστάσεων 9.0J x 19 με 255/35 R 19 ελαστικά εμπρός και 10.5J x 20 με ελαστικά 285/30 R 20 πίσω. Επιπλέον, εφοδιάζεται με κεραμικά δισκόφρενα υψηλών αποδόσεων.

Η δεύτερη έκδοση της C 63 Coupé Edition 1 είναι πιο συγκρατημένη. Οι ρίγες είναι ανθρακί ματ, αντί του πιο χτυπητού κίτρινου, τα κεραμικά δισκόφρενα ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ διαθέσιμα είναι όλα τα εξωτερικά χρώματα και όχι μόνο το ματ γκρι. Σε αμφότερες τις C 63 Coupé Edition 1 το AMG Aerodynamics Package σε γυαλιστερό μαύρο ενισχύει την αγωνιστικού τύπου εμφάνιση. Επιπλέον, η έκδοση AMG Night Package με τις χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης προσφέρεται και αυτή στην έκδοση Edition 1.

Για την κίνηση της νέας C 63 Coupé να υπενθυμίσουμε ότι φροντίζει ο AMG 4.0 λτ. V8 biturbo κινητήρας απόδοσης 476 ή 510 ίππων, ο οποίος προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε κάθε περίπτωση.

Get it on Google Play Download on the App Store