Οικονομικά μικρά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με τιμή γύρω στις 3.000 – 4.000 ευρώ, τα οποία δεν ξεπερνούν τη δεκαετία και έχουν μικρής χωρητικότητας κινητήρες, είναι πολύ δημοφιλή και πουλάνε σαν «ζεστό ψωμί». Ο βασικός λόγος που είναι πολύ εμπορικά, είναι η συνολική οικονομία που προσφέρουν τόσο στην αγορά όσο στην χρήση και συντήρησή τους, αφού με λίγα χρήματα εξυπηρετούν άνετα τις αστικές μετακινήσεις, αλλά και κοντινές εξορμήσεις εκτός πόλεως.

Από τα εκατοντάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που προσφέρονται στην αγορά, εμείς επικεντρωθήκαμε σε δημοφιλή μοντέλα του 2005 – 2006, τα οποία προσφέρονται σε τιμές που κυμαίνονται κατά μέσο όρο γύρω στις 3.500 ευρώ και σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά παρακάτω:

Chevrolet Matiz 0.8

Η νεανική σχεδίαση και η οικονομία στην αγορά και στην χρήση είναι ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Chevrolet Matiz. Μοντέρνα παραμένει ακόμα και σήμερα η αισθητική του εσωτερικού του με τον χαρακτηριστικό πίνακα οργάνων στο κέντρο του… Περισσότερα ΕΔΩ.

Citroen C3 1.1

Το προηγούμενο C3 με τον κινητήρα των 1.1 λίτρων αποτελεί ένα μοντέρνο και αξιοπρεπές αυτοκίνητο αστικού προσανατολισμού σε χαμηλές τιμές. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του μικρού Γαλλικού αυτοκινήτου δεν είναι άλλο από το πλήθος των καμπύλων επιφανειών στο… Περισσότερα ΕΔΩ.

Fiat Punto 1.2

Το Punto του 2006 αφορά το ανανεωμένο μοντέλο και παρά τα χρόνια του προσελκύει το ενδιαφέρον με τη νεανική του εικόνα. Στο εσωτερικό η ποιότητα κατασκευής ικανοποιεί, αν και υπάρχουν κάποιες μικροατέλειες στο φινίρισμα. Οι χώροι του μικρού Fiat είναι σε θέση… Περισσότερα ΕΔΩ.

Ford Fiesta 1.25

Το Fiesta στην προγενέστερη γενιά του προσφέρεται σε πολύ ελκυστικές τιμές, ενώ συνολικά το αυτοκίνητο αποτελεί μια πολύ τίμια αγορά. Σχεδιαστικά εμφανίζεται σχετικά συντηρητικό (ειδικά αν το συγκρίνουμε με το νεότερο μοντέλο), τόσο εξωτερικά όσο και… Περισσότερα ΕΔΩ.

Hyundai Getz 1.1

Το δημοφιλές και στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων HyundaiGetz, έχει αποδειχτεί αξιόπιστο, οικονομικό σε έξοδα συντήρησης και χρήσης. Στο εσωτερικό του με τα σκληρά αλλά στιβαρής συναρμογής πλαστικά η εργονομία είναι πολύ καλή, ενώ οι χώροι… Περισσότερα ΕΔΩ.

Kia Picanto 1.0

Το πρώτης γενιάς Kia Picanto είναι ένα αξιόπιστο, οικονομικό και ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης με αρκετά θετικά γνωρίσματα. Ξεκινώντας από τον κινητήρα του 1.0 λίτρου, οι 62 ίπποι που αποδίδει το κινούν με άνεση και οικονομία, χάρη και στις μακριές 5 ταχύτητες… Περισσότερα ΕΔΩ.

Opel Corsa 1.4

Το Opel Corsa του 2005 προσφέρεται σε χαμηλές τιμές και αποτελεί μια καλή λύση για φθηνό μεταχειρισμένο με σχετικά σύγχρονα χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό του με τις πολλές καμπύλες η ποιότητα των σκληρών πλαστικών είναι καλή και οι χώροι θα καλύψουν… Περισσότερα ΕΔΩ.

Peugeot 206 1.1

Στο 206 το πλήθος των καμπύλων επιφανειών χαρακτηρίζουν το αμάξωμα και το εσωτερικό με το νεανικό ύφος και τον ευχάριστο διάκοσμο. Τα σκληρά πλαστικά και η συναρμογή κυμαίνονται σε σχετικά καλά επίπεδα, ωστόσο από πλευράς εργονομίας συναντώνται λάθη… Περισσότερα ΕΔΩ.

smart fortwo 0.7

Το smart fortwo είναι ίσως το απόλυτο αυτοκίνητο για όσους κινούνται αποκλειστικά στην πόλη, χάρη στις πολύ περιορισμένες του διαστάσεις. Παράλληλα ξεχωρίζει για τον «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα του τόσο εξωτερικά όσο και στο 2θέσιο εσωτερικό του. Σε αυτό… Περισσότερα ΕΔΩ.

Get it on Google Play Download on the App Store