Ευκαιρία Ford Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost

Το νέο Ford Fiesta και ειδικά στις πιο σπορ εκδόσεις ST-Line αποτελεί ένα από τα πιο ευχάριστα στην οδήγηση αυτοκίνητα, ενώ το δυναμικό του προφίλ τονίζουν και οι διάφορες προσθήκες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Για όσους λοιπόν αναζητούν ένα Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost με πολύ λίγα χιλιόμετρα και σε προσιτή τιμή, τότε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Είναι ταξινομημένο τον Φεβρουάριου 2018 και έχει διανύσει μόνο 11.500 χιλιόμετρα. Τόσο το σπορτίφ αμάξωμα, όσο και το εσωτερικό του είναι άριστα διατηρημένα, καθώς δεν υπάρχουν φθορές. Σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις, το ST-Line ξεχωρίζει από τους πιο μυώδεις προφυλακτήρες, τη νέα μαύρη μάσκα, τις ποδιές στα μαρσπιέ, τη μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, το διαχύτη, τη νίκελ απόληξη της εξάτμισης και τις ανθρακί 17άρες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό οι προσθήκες εντοπίζονται στα σπορ εμπρός καθίσματα με τις κόκκινες και λευκές ραφές, στα αλουμινένια πεντάλ, στο τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση τις λευκές ραφές και το επίπεδο κάτω τμήμα, στο δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων με την επένδυση αλουμινίου, στη μαύρη οροφή και στα καλύμματα μαρσπιέ με λογότυπο ST-Line στις εμπρός πόρτες. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος και περιλαμβάνει 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, adaptive cruise control, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματα φώτα και πολλά ακόμη.

Ο δυνατός 1.000άρης 3κύλινδρος turbo κινητήρας των 125 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και των 170 Nm ροπής στις 1.400-4.500 σ.α.λ., ταιριάζει ιδανικά στο Fiesta. Προσφέρει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και 195 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα), έχει ομαλή λειτουργία και είναι οικονομικός σε καύσιμο. Μεγάλο αυτού του Fiesta ST-Line είναι η ιδιαίτερα ευχάριστη οδική του συμπεριφορά και ο πολύ καλός συνδυασμός πλαισίου – αναρτήσεων. Ειδικά σε διαδρομές με στροφές, ο οδηγός είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως την ισχύ του κινητήρα, χάρη στα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης και τις μικρές κλίσεις.

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο πωλείται στην τιμή των 14.490 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία), από τον επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store