Πρώτη ειδική έκδοση MINI Seven σε 3θυρο και 5θυρο

Το νέο MINI αποκτά την πρώτη ειδική έκδοση, τη MINI Seven με ξεχωριστά στοιχεία στον σχεδιασμό και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού. Το όνομα «Seven» προέρχεται από το Austin Seven, το μοντέλο με το η οποίο η παραγωγή του κλασικού Mini ξεκίνησε το 1959.


Το MINI Seven θα προσφέρεται σε μπλε χρώμα αμαξώματος Lapisluxury Blue, συνδυασμένο με Melting Silver για την οροφή, καθρέπτες και ρίγες στο καπό και δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Ξεχωριστό στοιχείο που υποδηλώνει και την ονομασία του μοντέλου, είναι το «Seven 7» που αναγράφεται στα εμπρός φτερά. Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι επενδυμένα με ύφασμα – δέρμα, υπάρχουν διακοσμητικά λάκας πιάνου ή προαιρετικά σε καφέ χρώμα.

Στο προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού MINI Seven Chili περιλαμβάνονται LED φωτιστικά σώματα και προβολείς ομίχλης, λευκά φλας, αυτόματος κλιματισμός, σπορ δερμάτινο τιμόνι, το MINI Driving Modes, αυτόματη ενεργοποίησης φώτων και υαλοκαθαριστήρων, βελούδινα πατάκια κ.λπ.

Το MINI Seven θα διατεθεί στις εκδόσεις Cooper S (2.0 λτ. 192 hp), Cooper (1.5 λτ. 136 hp), Cooper SD (2.0 λτ. 170 hp) και Cooper D (1.5 λτ. 116 hp), τόσο με το 3θυρο αμάξωμα, όσο και με το 5θυρο.

Get it on Google Play Download on the App Store