3 νέα SUV Mitsubishi και 1.1 λτ. turbo μοτέρ

Μετά τις πρώτες teaser φωτογραφίες που είχε δείξει η Mitsubishi στις αρχές του προηγούμενου μήνα των τριών νέων SUV μοντέλων της, σήμερα τα αποκαλύπτει με περισσότερες λεπτομέρειες. Περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το κόκκινο μοντέλο XR-PHEV, το οποίο προαναγγέλλει το μελλοντικό κόμπακτ SUV με την τολμηρή σχεδίαση αλα Nissan Juke. Μάλιστα το φουτουριστικό αυτό σχεδιαστικά προσθιοκίνητο SUV είναι υβριδικό και τροφοδοτείται με MIVEC turbo άμεσου ψεκασμού κινητήρα μόλις 1.1 λίτρων σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ.

Το πράσινο Concept AR (Active Runabout) δείχνει ένα νέας γενιάς κόμπακτ MPV, που θα συνδυάζει την πρακτικότητα των πολυχρηστικών αυτοκινήτων με την εκτός δρόμου «ευελιξία» των SUV. Παράλληλα, χρησιμοποιεί το ίδιο υβριδικό σύνολο με του XR-PHEV, το οποίο φαίνεται πως στο μέλλον θα τροφοδοτεί τα μικρά αυτοκίνητα της Mitsubishi, ανεξαρτήτως αν είναι MPV, SUV ή «κλασικά» χάτσμπακ, ενώ ίσως χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητη μονάδα ο 1.1 λτ. MIVEC turbo.

Τέλος, το μεγαλύτερο GC-PHEV (Grand Cruiser) με το δυναμικής σχεδίασης εμπρός τμήμα και το μάλλον αποτυχημένο αισθητικά πίσω άκρο αποτελεί τον προάγγελο ίσως του Pajero. Εφοδιάζεται με το full-time σύστημα τετρακίνησης και με plug-in υβριδικό supercharged κινητήρα V6 3.0 λίτρων, σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store