Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το 5ης γενιάς νέο Mitsubishi L200

Μετά από 9 χρόνια, η 4η γενιά του Mitsubishi L200 ετοιμάζεται να δώσει τη σκυτάλη στην 5η γενιά του μοντέλου που θα πραγματοποιήσει την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της 85ης Διεθνής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η εξωτερική σχεδίαση του νέου L200 προβάλλει δυναμισμό, ενώ πλήρως ανασχεδιασμένο και βελτιωμένο σε ποιότητα και ανέσεις είναι και το εσωτερικό, το οποίο δε διαφέρει από το αντίστοιχο ενός επιβατικού. Επίσης, το εσωτερικό είναι αισθητά πιο αθόρυβο χάρη στο νέο κινητήρα diesel και τα αυξημένα ηχομονωτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Η αξιοπιστία και αντοχή του νέου L200 έχουν αυξηθεί βελτιώνοντας και ενισχύοντας τη δομή του αμαξώματος. Σε συνδυασμό με την κατά 7% υψηλότερη στρεπτική ακαμψία του πλαισίου αντέχει στις σκληρές συνθήκες λειτουργίας των pickup σε μεγάλο εύρος εδαφών και συνθηκών. Παράλληλα οι μεγαλύτερες βάσεις του αμαξώματος και τα επιμηκυμένα φύλλα σούστας της πίσω ανάρτησης προσφέρουν μειωμένους κραδασμούς.

Ο νέος αλουμινένιος υπερτροφοδοτούμενος 2.4 MIVEC diesel χάρη στην καλύτερη λειτουργία του προσφέρει 17% λιγότερες εκπομπές CO2. Οι εκπομπές CO2 του απερχόμενου L200 μειώνονται περαιτέρω στα 169 γρ./χλμ. τουλάχιστον σε συνδυασμό με το νέο εξάρι μηχανικό κιβώτιο. Ο νέος ντίζελ αποδίδει 180 hp/154hp και 430 Nm/ 380 Nm ροπής στις χαμηλές στροφές. Ο υπερσυμπιεστής μεταβλητής γεωμετρίας με μικρή τουρμπίνα παρέχει βελτιωμένη απόκριση με το νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και τα paddles του αυτόματου κιβωτίου.

Το σύστημα τετρακίνησης Super Select 4WD II με κοντές σχέσεις και μόνιμη 4WD πετυχαίνει καλύτερη σταθερότητα στο στρίψιμο, ακόμα και σε τραχείς δρόμους, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης περιστρέφοντας τον σχετικό επιλογέα. Στον εξοπλισμό του νέου L200 προστίθενται τα Active Stability & Traction Controlμε συστήματα Trailer Stability Assist και Hill Start Assist, Lane Departure Warning και προβολείς HID (με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED και προβολείς Bi-Xenon).

Το νέο L200 κατασκευάζεται από τη Mitsubishi Motors Thailand για όλες τις παγκόσμιες αγορές και θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015, σε αμαξώματα Club Cab και Double Cab.

Get it on Google Play Download on the App Store