Toyota: Νέος επικεφαλής Ελλάδας και Βαλκανίων ο κ. Αραβάνης

O κ. Andre Lacroix, CEO της Inchcape plc (ανεξάρτητος όμιλος διανομής αυτοκινήτων κορυφαίων κατασκευαστών), ανακοίνωσε πρόσφατα σημαντικές αλλαγές, που αφορούν στο ρόλο και τις αρμοδιότητες των Μελών της Διοικητικής Ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Μεταξύ αυτών και με απόλυτη επικέντρωση σε κάθε δραστηριότητα ξεχωριστά, σημαντικό μέρος της νέας διεθνούς οργάνωσης του Ομίλου αποτελεί και η ανακοίνωση πως ο κ. Αριστείδης Αραβανής αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου Ελλάδας και Βαλκανίων για την μάρκα Toyota.

Ο κος Αριστείδης Αραβανής, μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών της Inchcape στην Ελλάδα, έχει αναλάβει, με απόλυτη επιτυχία, την ευθύνη εισαγωγής-διανομής και λιανικών πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών Toyota & Lexus και, επιπρόσθετα, την ευθύνη για τις δραστηριότητες των εταιριών Χρηματοδότησης (Unitfin/Tefin), Ασφαλιστικών Υπηρεσιών (British Providence) και Χρονομίσθωσης Αυτοκινήτων (Eurolease) καθώς και για τις Υπηρεσίες Υποστήριξης των εταιριών της Inchcape στην Ελλάδα (Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης, Πληροφορικής και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού).   Με την εξαγγελία της νέας οργανωτικής δομής της Inchcape plc, ο κ. Α. Αραβανής, επιπρόσθετα, αναλαμβάνει την ευθύνη και των δραστηριοτήτων της Inchcape plc στις αγορές της Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σκοπίων.

Mε την νέα οργανωτική δομή, η Inchcape plc αποσκοπεί στην επίτευξη των στόχων της, και μάλιστα, στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Ευρώπης καθώς και στην εξασφάλιση της υπεροχής της και της περαιτέρω μελλοντικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων Εισαγωγής και Διανομής των προϊόντων της Inchcape καθώς και των Λιανικών της Πωλήσεων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Get it on Google Play Download on the App Store