500 νέες Ford Mustang στον τελικό του Champions League




Η έναρξη του Τελικού του UEFA Champions League μεταξύ Real Madrid CF και Club Atlético de Madrid στις 24 Μαΐου θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόμενη στιγμή για τους οπαδούς της Ford Mustang στην Ευρώπη. Η Ford ανακοίνωσε ότι τα πρώτα 500 νέα μοντέλα  Mustang για την Ευρώπη θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία από την έναρξη του παιχνιδιού, 20:45 CET, μέχρι τη λήξη, συμπεριλαμβανομένης της όποιας παράτασης ή διαδικασίας των πέναλτι.

Η Ford είναι επίσημος χορηγός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης από το 1992. Φέτος, ο τελικός διεξάγεται στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και αναμένεται να προσελκύσει 70 εκατομμύρια οπαδούς του ποδοσφαίρου από όλη την Ευρώπη και 165 εκατομμύρια από όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στη Mustang θα διατίθεται σε εκδόσεις fastback σε απόχρωση Race Red και convertible σε Magnetic Silver αντίστοιχα. Θα εφοδιάζονται με το νέο κινητήρα 2.3 EcoBoost της Ford με ισχύ πάνω από 309 PS με ροπή 407 Nm ή με τον V8 5.0 L – που αποδίδει πάνω από 426 PS και ροπή 529 Nm.

Τα αυτοκίνητα θα προσφέρουν επίσης το σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγησης SYNC 2 της Ford, θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα, ParkAssist, μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, λεπτομέρειες χρωμίου και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Οι ενδιαφερόμενοι, κατά τη διάρκεια του ματς θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά ενός από τα 500 μοντέλα που θα συνοδεύονται από ειδικό πακέτο και πιστοποιητικό περιορισμένης έκδοσης παραγωγής. Οι πωλήσεις της νέας Ford Mustang ξεκινούν το 2015 και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.




Get it on Google Play Download on the App Store