Αναπάντητες κλήσεις με Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition

Οι λάτρεις των BMW M και των smartphones μόλις βρήκαν το απόλυτο gadget. Η BMW Κορέας και η SK Telecom συνεργάζονται για τη δημιουργία του πιο γκαζιάρικου Samsung Galaxy S23, που φέρνει την M3 E30 στην παλάμη του χεριού μας.

Το Galaxy S23 Ultra BMW M Edition, όπως ονομάζεται το «πισωκίνητο» smartphone, ντύνεται με μια εξαιρετικά καλαίσθητη θήκη, που αντλεί έμπνευση από την πρώτη M3: τη μυθική E30, που έκανε πρεμιέρα το 1986 και λογίζεται από πολλούς ως η καλύτερη BMW M όλων των εποχών. Η οθόνη έρχεται με ένα ωραιότατο screensaver από τον κινητήρα της σημερινής M3, ενώ η οθόνη έναρξης φωτίζεται από τα τρία χρώματα και το logo του M GmbH. Πρόσθετα αξεσουάρ, όπως τα 7 διαφορετικά σήματα, το μπρελόκ, τα διακοσμητικά (ρολόι, γυαλιά ήλίου κλπ), η μικρογραφία της δαγκάνας των φρένων και το ενημερωτικό βιβλιαράκι για την ιστορία των BMW M, απλά προσθέτουν στη συλλεκτικότητα και την «Μπεμβεδοποίηση» του κινητού.

To BMW Vantage, μια εφαρμογή μέσω συνδρομής, επίσης εγκαθίσταται και συνοδεύει τη συσκευή. Το εν λόγω app παρέχει πρόσβαση σε έναν κόσμο εμπειριών και εκδηλώσεων της BMW, αποτελώντας μια ιδιαίτερα εύστοχη προσθήκη στο πακέτο. Ως μπόνους, σε όλους τους αγοραστές του Galaxy M Edition παρέχεται ένα «starter pack» για το BMW Driving Center, όπου μπορούν να μαθαίνουν συμβουλές ασφαλούς και τεχνικές δυναμικής οδήγησης από επαγγελματίες εκπαιδευτές της BMW M.

Η παραγωγή του Galaxy S23 Ultra BMW M Edition θα περιοριστεί σε μόλις 1.000 μονάδες, αποκλειστικά για την αγορά της Κορέας.

Get it on Google Play Download on the App Store