Απίστευτο bonus έδωσε στους υπαλλήλους της η Ferrari!

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Ferrari ανακοίνωσε τα εμπορικά αποτελέσματα για τη χρονιά που μας πέρασε κι ομολογουμένως ήταν εξαιρετικά. Μάλιστα η Ferrari κατάφερε να περάσει και τη Lamborghini παρά το γεγονός πως δεν είχε κάποιο SUV μοντέλο για να τονώσει τις πωλήσεις της.

Κάτι που θα αλλάξει μιας και η ιταλική εταιρεία εξελίσσει την Purosangue με την οποία φιλοδοξεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο το αγοραστικό της μερίδιο. Να θυμίσουμε πως η Ferrari σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών για το 2021, κατασκευάζοντας 11.155 αυτοκίνητα και σημειώνοντας αύξηση 22,3% σε σχέση με το 2020, με τις αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής να έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση. Όπως δήλωσε κι ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Benedetto Vigna, «Καταγράψαμε διψήφια ανάπτυξη σε όλους τους κύριους χρηματοοικονομικούς δείκτες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις μας, σημειώνοντας παράλληλα κι ένα εξαιρετικό EBITDA της τάξεως του 35,9%».

Πέρα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ferrari, χαρούμενο είναι και το υπόλοιπο προσωπικό για αυτή την επιτυχία, αφού έλαβαν ένα παχυλό bonus που άγγιξε τα 12.000 ευρώ! Νούμερο διόλου ευκαταφρόνητο, με τους υπαλλήλους του Cavallino Rampante να αναμένουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από την επόμενη χρονιά όπου και θα κυκλοφορήσει επίσημα το πρώτο SUV της μάρκας, το Purosangue. Το νέο αυτό μοντέλο αναμένεται να βάλει δύσκολα στην Lamborghini Urus, ανακατεύοντας για τα καλά την τράπουλα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Get it on Google Play Download on the App Store