Πρωτοφανές μπόνους της Ferrari στους εργαζομένους

Η Ferrari έκλεισε το 2022 με τα καλύτερα αποτελέσματα στην 76χρονη ιστορία της, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων και τζίρου. Επιδόσεις που δεν θα είχαν επιτευχθεί δίχως τη δουλειά του εργατικού δυναμικού, και την οποία το Μαρανέλο ανταμείβει με μπόνους -επίσης- ρεκόρ.

Σύμφωνα με τον CEO της φίρμας από τη Μόντενα, Benedetto Vigna, κάθε ένας από τους 5.000 εργαζομένους στο Μαρανέλο θα λάβει πριμ παραγωγικότητας, που φτάνει μέχρι τις 13.500 ευρώ! Το μεγαλύτερο που έχει δοθεί από τη Ferrari και ένα από τα μεγαλύτερα όλων των εποχών σε αυτοκινητοβιομηχανία, σημειώνοντας αύξηση 12,5% σε σχέση με πέρσι. Κι όπως όλα δείχνουν, το 2023 οι διοικούντες το Cavallino Rampante θα πρέπει να «ξηλωθούν» ακόμα περισσότερο, καθώς η Ferrari πάει ολοταχώς για νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Το 2022 οι νέες ταξινομήσεις έφτασαν τις 13.221 μονάδες, παίρνοντας 18,5% συγκριτικά με το 2021. Επίδοση που επιτεύχθηκε με την Purosangue να λανσάρεται το Σεπτέμβριο, έχοντας περιορισμένο αντίκτυπο στις πωλήσεις. Φέτος, όμως, το πρώτο SUV της Ferrari θα «γράψει» πλήρη εμπορική εμπλοκή. Αν κρίνουμε από το γεγονός πως οι παραγγελίες έχουν κλείσει λόγω υπερβολικής ζήτησης, συν ότι η λίστα αναμονής φτάνει ήδη τα 2 χρόνια, τότε πανεύκολα συμπεραίνουμε πως το τέλος της χρονιάς θα βρει τους Ιταλούς με πρωτόγνωρα οικονομικά αποτελέσματα. Όπως αναφέρουν εκτιμήσεις αναλυτών, ακόμα και ένας στόχος στις 15.000 μονάδες μπορεί να αποδειχθεί χαμηλό «ταβάνι»! Πού να εμφανιστεί και η πρώτη ηλεκτρική Ferrari, το 2025…

Get it on Google Play Download on the App Store