Πρεμιέρα του DS 3 Crossback στην «Αυτοκίνηση 2018»

Την επίσημη πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του θα κάνει στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» το νέο DS 3 Crossback, λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο DS 7 Crossback (+video)

Το νέο DS 3 Crossback είναι το πρώτο αυτοκίνητο που διαθέτει την τελευταία αναβάθμιση του PureTech βενζινοκινητήρα που αποδίδει 155 ίππους και συνδυάζεται με το EAT8 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (με 8 σχέσεις). Παράλληλα, τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου συμπληρώνουν οι εκδόσεις του PureTech των 1.2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που είναι σύμφωνοι με τα πρότυπα ρύπων Euro 6.2. Οι επιλογές diesel περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις του συνόλου των 1.5 λίτρων BlueHDi με απόδοση 100 και 130 hp.

Ένα πλήρες πακέτο των πλέον σύγχρονων εφαρμογών ασφάλειας του οδηγού και των επιβατών, δίνει το παρόν στον εξοπλισμό του νέου DS 3 Crossback. Η αναβαθμισμένη έκδοση του Active Safety Brake που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο έχοντας τη δυνατότητα να αναγνωρίσει δίκυκλα και πεζούς, κάνει το επίπεδο της ασφάλειας των μετακινήσεων να είναι το υψηλότερο δυνατό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Με εύρος λειτουργίας από τα 5 χλμ./ώρα έως και τα 140 χλμ./ώρα, η κάλυψη και η προστασία είναι πλήρης ανεξαρτήτως συνθηκών.

Στο πολυτελές περίπτερο της DS Automobiles, οι επισκέπτες της Έκθεσης «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» θα ανακαλύψουν πέρα από το DS 3 Crossback και τη ναυαρχίδα της μάρκας, το DS 7 Crossback.

Δείτε ακόμη: Citroen με νέους κινητήρες και 36 άτοκες δόσεις

Get it on Google Play Download on the App Store