Μοναδικά σοκολατένιο Mazda MX-5 για τους έρωτες

Είτε γιορτάζει κανείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε όχι, ένα ζήτημα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης: το Mazda MX-5 είναι έρωτας. Η μίξη σχεδίασης, χαρακτήρα, οδικής συμπεριφοράς και απόλαυσης δημιουργεί μια σχέση αγάπης με τον οδηγό, την οποία οι Ιάπωνες θέλησαν να γιορτάσουν μέσα από ένα σοκολατένιο πρωτότυπο!

Το αυτοκίνητο είναι φυσικά υπό κλίμακα, αλλά η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το κανονικό. Η Mazda θα μπορούσε απλά να είχε παρουσιάσει ένα σοκολατάκι στο σχήμα του ND, να βάλει ένα γλάσο με το σήμα της και τέλος. Αντ’ αυτού όμως, η ιαπωνική εταιρία ανέθεσε στον Kenta Hasegawa, κορυφαίο ζαχαροπλάστη της χώρας, να δημιουργήσει ένα ακριβές αντίγραφο της τέταρτης γενιάς Miata, δίνοντας ψυχαναγκαστική λεπτομέρεια σε όλα. Η σοκολάτα περιθάλπει στην απολαυστική αγκαλιά της το ταμπλό, τα καθίσματα, τους τροχούς, τα αμορτισέρ, τους καθρέπτες, το σύστημα εξαγωγής, ακόμα και το κιβώτιο ταχυτήτων!

Το φινίρισμα είναι σεμιναριακού επιπέδου και αποτυπώνεται πλήρως στις απίστευτης πιστότητας πινελιές, που περιλαμβάνουν τις διπλές απολήξεις του τελικού της εξάτμισης, τη χάραξη του πέλματος στα λάστιχα, τους υαλοκαθαριστήρες, το σχήμα των μπάκετ καθισμάτων (ακόμα και το κενό κάτω από το προσκέφαλο έχουν) και τους τροχούς, που στρίβουν! Δυστυχώς το σοκολατένιο MX-5 RF δεν πωλείται, αποτελώντας εορταστικό προϊόν για τον Άγιο Βαλεντίνο. Σαν να λέμε το δώρο της Mazda προς εμάς.

Get it on Google Play Download on the App Store