Ford Puma ST «Εύκολα» με 1,99% επιτόκιο

Η Ford Motor Ελλάς ανακοινώνει την έναρξη των παραγγελιών του πιο ισχυρού και σπορ Puma ST, το οποίο διατηρεί την ευελιξία και χωροταξικές δυνατότητες των υπολοίπων εκδόσεων, αλλά με ακόμα πιο έντονες οδηγικές συγκινήσεις

Το νέο Puma ST τροφοδοτείται με τον 3κύλινδρο 1.5 EcoBoost, απόδοσης 200 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και 320 Nm ροπής στις 2.500-3.500 σ.α.λ. Με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δλ., στα 50-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δλ. και φτάνει μέχρι τα 220 χλμ./ώρα τελικής. Η μέση κατανάλωση ορίζεται στα 6,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 155 γρ./χλμ. βάσει WLTP.

Δείτε ακόμα: Προνόμια αγοράς για την αγορά Ford Kuga

Με επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Sport, & Track) και βελτιστοποιημένο πλαίσιο που περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις στον ημιάκαμπτο πίσω άξονα, τις αντιστρεπτικές δοκούς και τα αμορτισέρ, το νέο Puma ST διαθέτει ταχύτερη κατά 25% απόκριση στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ προαιρετικά εξοπλίζεται με το μοναδικό στην κατηγορία του στην Ευρώπη διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) που βελτιστοποιεί την ελκτική πρόσφυση των εμπρός τροχών προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια στις στροφές και μείωση των φαινομένων υποστροφής, κυρίως στην έξοδο των στροφών.

Το νέο Ford Puma ST είναι τώρα διαθέσιμο για παραγγελία στην τιμή των 35.403 ευρώ. Όπως συμβαίνει με τις εκδόσεις Titanium, ST-Line, ST-Line X και ST-Line Vignale, έτσι και η κορυφαία έκδοση ST μπορεί τώρα να αποκτηθεί με τους πιο ευνοϊκούς και ευέλικτους όρους της αγοράς που σας εξασφαλίζει το καινοτόμο χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα της Ford Finance. Το νέο αυτό πρόγραμμα προσφέρει μοναδικά προνόμια και οφέλη, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1,99% και η ευέλικτη περίοδος αποπληρωμής από 12 έως και 60 μήνες.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Ford Puma 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV

Παράδειγμα χρηματοδότησης Puma ST με το πρόγραμμα FordΕύκολα:

  • Αξία αυτοκινήτου: 35.403€
  • Προκαταβολή: 14.203€
  • Ποσό χρηματοδότησης: 21.200€
  • Διάρκεια χρηματοδότησης: 60 μήνες
  • Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο: 1,99%
  • Μηνιαία δόση: 377€
  • Έξοδα εγκρίσεων δανείου: 280€
  • Σ.Ε.Π.Π.Ε.: 3,2%

Στον μακροσκελή στάνταρ εξοπλισμό του Ford Puma ST περιλαμβάνονται κυριολεκτικά τα πάντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε 6 αερόσακους, συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος, και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματη λειτουργία φώτων, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη αφής 8 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω, ζάντες 19 ιντσών, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και πολλά σπορ στοιχεία εξωτερικά και στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμα: Νέο και πιο «σκληρό» Ford EcoSport Active

Get it on Google Play Download on the App Store