Τιμές και εξοπλισμοί του νέου Mazda2

Η Mazda ανακοίνωσε για την ελληνική αγορά τις τιμές και τους εξοπλισμούς του ανανεωμένου Mazda2, το οποίο οδηγήσαμε χθες στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής του παρουσίασης.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Mazda2 στην Ελλάδα

Το μικρό ιαπωνικό αυτοκίνητο παρουσιάζεται εκσυγχρονισμένο, μέσω των αλλαγών που φέρει στον σχεδιασμό, σε τεχνολογία και στα μηχανικά του μέρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο Mazda2, αν το συγκρίνουμε με το μοντέλο του 2019, υπερέχει σε εξοπλισμό, σχεδίαση, έχει 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, Μ Hybrid σύστημα και διατίθεται σε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Πλέον δεν διατίθεται με τον 1.5 λτ. κινητήρα των 75 και 115 ίππων, αλλά μόνο με των 90 ίππων.

Δείτε ακόμη: Έρχεται Mazda RX-9, αλλά δεν θα είναι RX

Συγκεκριμένα, οι τιμές του ανανεωμένου Mazda2 είναι οι εξής παρακάτω:

  • G90 Challenge: 14.590 ευρώ (+170 ευρώ από το προηγούμενο G75 Challenge)
  • G90 Takumi: 16.235 ευρώ (-271 ευρώ από το προηγούμενο G90 Takumi)
  • G90 Takumi Plus: 16.997 ευρώ (-232 ευρώ από το προηγούμενο G90 Revolution)

Δείτε ακόμη: Ελληνικό Mazda RX-7 με κινητήρα Skyline!

Η αρχική έκδοση Challenge περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία: 6 αερόσακους, ηλ. παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλ. καθρέπτες, air condition, ραδιόφωνο με Bluetooth, cruise control, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων κ.α. Η έκδοση Tacumi διαθέτει επιπλέον έλεγχο τυφλών σημείων, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρα φώτων και βροχής, θέρμανση καθίσματος, αυτόματο κλιματισμό, και οθόνη 7 ιντσών.

Η πιο πλούσια Takumi Plus διαθέτει ακόμη προβολείς LED, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες και σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών. Όμως η κάμερα οπισθοπορείας είναι εξτρά.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Mazda3 SkyActiv-G122 2.0 Αuto

Get it on Google Play Download on the App Store