Νέο ρεκόρ Γκίνες από την Abarth

Η Abarth έθεσε Ρεκόρ Γκίνες για μια κατηγορία που πολλοί δεν γνώριζαν ότι υπήρχε, αλλά θα πρέπει να την μαθαίνουμε σιγά-σιγά. Στην ψηφιακή εποχή ζούμε, εξάλλου.

Διαβάστε επίσης: Από 23.000 ευρώ τα νέα συλλεκτικά Abarth 595

Οι Αυστριακοί έκαναν μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, ζητώντας από τους κατόχους Abarth να ανεβάσουν φωτογραφίες των αυτοκινήτων τους. Μέσα σε 1 ώρα, μαζεύτηκαν 868 εικόνες. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών στις «ψηφιακές συγκεντρώσεις»! Ως μέρος της «Ψηφιακής Ημέρας Abarth», το event προώθησε τις κοινωνικές αποστάσεις και έφερε πιο κοντά τα 5.000 μέλη των 87 επίσημων club, που αριθμούν τα γρήγορα Fiat στον πλανήτη. Πέραν αυτών, υπάρχει η κοινότητα της «Σκορπιοσύνης» (Scorpionship), που δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δείτε ακόμα: Άστρωτο Fiat Ritmo Abarth του ’83 με 1.000 χλμ!

Τα Abarth δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν Ρεκόρ Γκίνες, καθώς πριν δυο χρόνια το 124 Spider έθεσε τον πήχη για το ταχύτερο «8άρι», περνώντας 5 φορές ανάμεσα και γύρω από 2 άλλα 124 Spider σε 45,66 δλ., στα χέρια του Alastair Moffatt. Ο συνδυασμός του Άγγλου stunt driver και της Fiat μας έχει δώσει άλλη μια Γκίνες παρουσία, όταν ένα 500 πάρκαρε σε χώρο μόλις 7,5 εκατοστά μεγαλύτερο από το μήκος του αμαξώματος, το 2015.

Get it on Google Play Download on the App Store