Νέο SUV Abarth Pulse με άγριες διαθέσεις

Το νέο μικρό SUV Fiat Pulse απέκτησε πιο σπορ έκδοση με τα σήματα της Abarth, η οποία διαφοροποιείται αισθητά από τα πιο νορμάλ μοντέλα και αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρον από σχεδιαστικής άποψης. Όπως και το Fiat Pulse, έτσι και ο «σκορπιός» θα πωλείται στη Βραζιλία, όπου θα λανσαριστεί προς το φθινόπωρο του 2022. Μάλιστα πρόκειται για το πρώτο SUV Abarth στη Βραζιλία και δεν είναι «αγριεμένο» μόνο σε εμφάνιση, αλλά και σε επιδόσεις.

Εξωτερικά το Abarth Pulse ξεχωρίζει αμέσως από το αδελφό Fiat, χάρη στις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο αμάξωμά των 4,1 μ. μήκους. Βασικά σχεδιαστικά του γνωρίσματα αποτελούν οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες, η μαύρη μάσκα, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, τα κόκκινα διακοσμητικά, τα αυτοκόλλητα «ABARTH» στις πόρτες, η μαύρη οροφή και οι σκουρόχρωμες 18άρες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, η μεγάλη αεροτομή οροφής και οι δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης ενισχύουν το αθλητικό του στιλ. Για το εσωτερικό δεν δημοσιεύτηκε ακόμα καμία εικόνα, ωστόσο είναι σίγουρο ότι και εκεί να έχουν γίνει διάφορες προσθήκες.

Τεχνικές πληροφορίες δεν ανακοινώθηκαν επίσημα, όμως αναφέρεται ότι την κίνηση του Abarth Pulse θα αναλαμβάνει ένα 1.300άρι turbo μηχανικό σύνολο απόδοσης 185 ίππων, συνδυασμένο με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αλλαγές υπάρχουν στο στήσιμο των αναρτήσεων και στις ρυθμίσεις του τιμονιού. Να υπενθυμίσουμε ότι το Fiat Pulse εξοπλίζεται με 1.000άρη turbo ισχύος 120 ίππων και με τον ατμοσφαιρικό 1.3 λτ. των 109 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store