Αντίστροφη μέτρηση για την Alfa Romeo Tonale

«La Metamorfosi» («Η Μεταμόρφωση») είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την Παγκόσμια Πρεμιέρα της Tonale, την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Η πολυαναμενόμενη αποκάλυψη του πρώτου κόμπακτ SUV της μιλανέζικης μάρκας, της Tonale είναι πλέον γεγονός, τρία χρόνια σχεδόν μετά την εμφάνιση της πρωτότυπης Tonale, που έγινε το Μάρτιο του 2019 στην έκθεση της Γενεύης. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου παραγωγής αναμένεται να υιοθετεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο, το οποίο θα είναι δυναμικό, στιλάτο αλλά και πολυτελές, σύμφωνα με τα αισθητικά πρότυπα της Alfa Romeo.

Επίσημα στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, παρά μόνο διαρροές που έχουν γίνει στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτές τις ανεπίσημες πληροφορίες, θα εφοδιάζεται με τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα και με τα 1.300άρια turbo μηχανικά σύνολα, σε συνδυασμό και με τεχνολογία plug-in hybrid. Δεν αποκλείεται να δούμε και το νέο υβριδικό σύνολο 1.5 λτ. e-Hybrid, που προστέθηκε στα Renegade και Compass, πριν από λίγες μέρες.

Εν αναμονή λοιπόν έως τις 8 Φεβρουαρίου για τη νέα και πολλά υποσχόμενη Alfa Romeo Tonale.

Get it on Google Play Download on the App Store