Νέες εικόνες για την Alfa Romeo Giulia Coupe

Λίγο πριν το Πάσχα οι φίλοι της Alfa Romeo έκαναν… ανάσταση φέτος, καθώς εμφανίστηκαν τα πρώτα άρθρα που λένε πως η ιταλική μάρκα ετοιμάζει κουπέ μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στην Giulia. Αυτή τη φορά θα δούμε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του οι οποίες είναι δημιούργημα του All Car News και έχουν δημοσιευθεί στο λογαριασμό του στο Instagram. Από αυτές μπορούμε να πάρουμε μια γερή γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η ταχύτερη Alfa Romeo σήμερα! (+video)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τα ιταλικά μέσα, όλα δείχνουν ότι η Alfa Romeo θα έχει έτοιμη το 2019 την κουπέ έκδοση της Giulia που θα αποδίδει 650 ίππους περίπου. Μάλιστα, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως το όνομά της θα επαναφέρει ένα από τα ιστορικά ονόματα του παρελθόντος (κάτι που έκανε και η Giulia εξάλλου), με τα επικρατέστερα να είναι τα Sprint και GTV, ενώ η εμφάνισή της θα είναι άκρως επιθετική. Το νέο κουπέ μοντέλο της Alfa Romeo, εκτός από την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio, η οποία θα δανείζεται τεχνολογία από την αντίστοιχη έκδοση της Giulia (μοτέρ, κιβώτιο) αλλά και το σύστημα HY-KERS από την Ferrari, θα διατίθεται και σε ποιο… γήινες εκδόσεις. Όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή τόσο με την Giulia όσο και με την Stelvio. Μην περιμένετε πάντως κάτι κάτω από τα 2.0 λίτρα.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η ακριβότερη Alfa Romeo των 130.000€;

Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες των Ιταλών δημοσιογράφων είναι έγκυρες, καθώς αν μιλάμε για μοντέλο το οποίο θα παρουσιαστεί το 2019, τότε το πολύ μέχρι το ερχόμενο Φθινόπωρο θα πρέπει να έχουμε δει κάποια επίσημα στοιχεία και εικόνες.

Get it on Google Play Download on the App Store