Ανανέωση για το Honda Avancier

Το δημοφιλές, για την κινέζικη αγορά, Honda Avancier, ανανεώθηκε, αποκτώντας ένα ελαφρώς βελτιωμένο παρουσιαστικό, αλλά και πλήθος νέων τεχνολογιών. Το Honda Avancier είναι ένα μεσαίο τύπου κουπέ crossover μοντέλο, το οποίο έχει κοινή πλατφόρμα με το sedan Accord.

Δείτε ακόμα: Όταν ο Senna έστυβε το Honda NSX (+video)

Το Avancier είναι εξαιρετικά δημοφιλές μοντέλο, καταγράφοντας 71.552 πωλήσεις το 2019. Με σκοπό να συνεχιστεί η επιτυχία, η Honda το ανανεώνει στα σημεία, κάτι που αποκαλύφθηκε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Σε αυτές διακρίνονται οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, η νέα μάσκα, οι τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων, αλλά κι ο νέος σχεδιασμός στις ζάντες. Το αμάξωμα έχει μεγαλώσει ελαφρά, με το μήκος του να αγγίζει τα 4.858 χλστ., με τους υποψήφιους αγοραστές να μπορούν να το αποκτήσουν και με νέα χρώματα. Ελαφρώς ανανεωμένη θα είναι κι η καμπίνα του Avancier, όπου θα υπάρχουν νέες επενδύσεις, αλλά και το νέο σύστημα infotainment Ηonda Connect 2.0.

Διαβάστε επίσης: 5 πράγματα που δεν ξέρατε για το Honda Integra Type R

Όμως πέρα από το φαίνεσθαι, έχουν προστεθεί και νέες τεχνολογίες, που κάνουν τη ζωή του χρήστη ακόμα πιο εύκολη. Έτσι, το νέο Honda Avancier θα διαθέτει hill descent control, θήκη ασύρματης φόρτισης για smartphone, νέο σύστημα κλιματισμού, αυτόματα φώτα, αλλά κι ένα νέο πιο ισχυρό ηχοσύστημα.

Σε ότι αφορά την κινητήρια γκάμα, αυτή παραμένει η ίδια, όπου υπάρχει ένας turbo κινητήρας 1.5 λίτρων με ισχύ 196 ίππων. Κορυφαία επιλογή θα είναι ο 2λιτρος turbo με δύναμη 276 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων. Τέλος το δυνατό αυτό μοτέρ θα μπορεί να προσφερθεί και με 4κίνηση!

Δείτε ακόμα: Ξεπουλάει το Honda Civic Type R Limited Edition

Get it on Google Play Download on the App Store