Μαγνητίζει το νέο Audi e-Tron S Line Black Edition

Η Audi παρουσίασε την πιο δυναμική και έντονη σχεδιαστικά έκδοση Black Edition του e-Tron, που βασίζεται στο υπάρχον πακέτο S Line.

Τα e-Tron και e-Tron Sportback S Line Black Edition διαχωρίζουν τις θέσεις τους από τα αντίστοιχα S Line χάρις στο «μαύρισμα» της Singleframe μάσκας, των σημάτων, των πλαισίων στα πλαϊνά παράθυρα και τα καλύμματα των καθρεπτών. Οι 21άρες ζάντες της Audi Sport θα ήταν παράταιρες αν δεν βάφονταν στην ίδια απόχρωση, έχοντας πορτοκαλί δαγκάνες από πίσω να δημιουργούν αντίθεση. Τρία αποκλειστικά χρώματα είναι διαθέσιμα για το αμάξωμα, με στομφώδεις ονομασίες: Chronos Gray, Glacier White και Mythos Black.

Παρόμοια εικόνα στο εσωτερικό, όπου τα μαύρα δερμάτινα μπάκετ συνδυάζονται με πορτοκαλί ζώνες ασφαλείας. Το κεντρικό τμήμα των καθισμάτων και οι επενδύσεις των θυρών αποτελούνται από το υλικό Dinamica, που κατασκευάζεται σε ποσοστό 45% από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Το δέρμα Valcona είναι επίσης παρόν, ενώ ο πίνακας οργάνων ντύνεται σε δέρμα και φινίρισμα ανθρακονημάτων.

Στα μηχανικά μέρη δεν σημειώνονται αλλαγές, οπότε οι δυο ηλεκτροκινητήρες αποδίδουν 313 ίππους και 540 Nm όταν τροφοδοτούνται από τη μπαταρία των 71 kWh. Με τη μεγαλύτερη των 95 kWh, η ισχύς αυξάνεται στα 360 άλογα και τα 561 Nm ενώ με το πρόγραμμα S Mode, εκτινάσσεται στα 408 άλογα και τα 664 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 6,6 και 5,7 δλ. αντίστοιχα, με την τελική να περιορίζεται στα 200 χλμ./ώρα. Η μικρότερη έκδοση των 313 ίππων, θέλει 6,8 δλ. για το «κατοστάρι» και σταματά στα 190 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store