Νέα συλλεκτική BMW X7 Edition Dark Shadow

Το κορυφαίο SAV (Sports Activity Vehicle) μοντέλο της BMW, η πληθωρική και υπερπολυτελής X7, παρουσιάζεται στη νέα ειδική έκδοση X7 Edition Dark Shadow, με μοναδικά χαρακτηριστικά και παραγωγή σε μόλις 500 αντίτυπα.

Δείτε ακόμα: Νέα ηλεκτρική BMW iX3 με έως 460 χλμ. αυτονομία

Η θηριώδης BMW X7 με μήκος 5.151 χλστ., πλάτος 2.000 χλστ., ύψος 1.805 χλστ. και μεταξόνιο 3.105 χλστ., ξεχωρίζει αρχικά από την ειδική γκρι μεταλλική βαφή Frozen Arctic Grey, που της ταιριάζει τέλεια. Το υψηλής ποιότητας, λεπτομερές φινίρισμα χρησιμοποιείται τώρα για πρώτη φορά σε μοντέλο BMW X. Περισσότερες ειδικές χρωματικές προτάσεις της BMW Individual θα προστεθούν στη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού για τις BMW X7, BMW X6 και BMW X5 με την έναρξη παραγωγής της Dark Shadow Edition. Η BMW X7 Edition Dark Shadow θα παραχθεί στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg των Η.Π.Α., από τον Αύγουστο του 2020. Η ειδική αυτή έκδοση του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως και μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους κινητήρες που προσφέρονται για την BMW X7.

Δείτε ακόμα: H τιμή της BMW X2 που «καίει» 1,7 λτ./100 χλμ.

Εκτός από το σατινέ γκρι χρώμα του αμαξώματος, η X7 Edition Dark Shadow ξεχωρίζει εξωτερικά και από τα μαύρα γυαλιστερά τμήματα, όπως είναι στη μάσκα, στους πλαϊνούς αεραγωγούς του εμπρός προφυλακτήρα, στα πλαίσια των παραθύρων, στις ράγες οροφής και στις τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης. Τη δυναμική του εικόνα ενισχύει περεταίρω το σπορ πακέτο M, καθώς και οι αποκλειστικές μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου των 22 ιντσών. Οι ανώτερες επιδόσεις του κινητήρα συνοδεύονται από τον συναρπαστικό ισχυρό ήχο του σπορ συστήματος εξαγωγής Μ.

Δείτε ακόμα: Κυριλέ «ξύλο» μεταξύ Maybach και BMW 760Li (+video)

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός σπορ ταπεραμέντου και πολυτέλειας χαρακτηρίζει επίσης το εσωτερικό του μοντέλου, που διατίθεται με έξι ή επτά καθίσματα. Οδηγός και συνοδηγός απολαμβάνουν την ανώτερη σπορ αίσθηση του πολυτελούς SAV σε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, αναπαυτικά καθίσματα με λειτουργία μνήμης. Ένα δερμάτινο τιμόνι M και στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual, ειδικά σχεδιασμένα για την BMW X7 Edition Dark Shadow, μαρτυρούν το ανώτερο επίπεδο αποκλειστικότητας. Σε αυτό συνεισφέρει η πλήρως δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual σε δίχρωμο φινίρισμα Night Blue/Black με αντίθετες ραφές, όπως και η επένδυση οροφής της BMW Individual σε Night Blue από Alcantara.

Δείτε ακόμα: Βόλτα 300 χλμ./ώρα με BMW 850 CSi (+video)

Το πάνω τμήμα του ταμπλό και τα υποβραχιόνια των θυρών φέρουν δερμάτινη επένδυση nappa σε Night Blue. Δέρμα Black merino χρησιμοποιείται στο κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων και στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. Επιπλέον, τα χρώματα εσωτερικού της BMW Individual σε Fineline Black με αλουμινένια ένθετα συμβάλλουν στη συναρπαστική αίσθηση που αποπνέει η καμπίνα του μοντέλου Edition. Στην περιοχή της κεντρικής κονσόλας, το μοναδικό στυλ υπογραμμίζεται με Piano Black φινίρισμα της BMW Individual που φέρει λογότυπο της έκδοσης.

Get it on Google Play Download on the App Store