Daihatsu Copen δια χειρός Toyota Gazoo Racing

Η Daihatsu στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα μας παρουσιάσει δυο διαφορετικά πρωτότυπα Daihatsu Copen, όπου στο ένα έχει επέμβει η Toyota Gazoo Racing.

Τα δυο πρωτότυπα φέρουν τα ονόματα Daihatsu Copen GR Sport και Copen Cero Sports Premium. Το πρώτο αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Daihatsu με την Toyota Gazoo Racing, κάτι που φαίνεται κι από τα λογότυπα της Gazoo στη γρίλια και στο πορτ-μπαγκάζ. Όμως το τμήμα επιδόσεων της Toyota έχει κάνει αρκετή δουλειά στο πρωτότυπο μοντέλο, μιας κι αύξησε την ακαμψία του roadster μοντέλου, χάρη σε συγκεκριμένες αναβαθμίσεις στο πλαίσιο. Επιπλέον, το concept διαθέτει χρυσές ζάντες της ΒΒS 16 ιντσών, νέο πίσω διαχύτη, Recaro καθίσματα και νέα σχεδίαση στην κονσόλα.

Δείτε ακόμη: Daihatsu Mira Sporza: Ο Σαμουράι των 653 κ.εκ.!

Το έτερο πρωτότυπο μοντέλο είναι το Cero Sports Premium, διαθέτει κι αυτό μια μοναδική σχεδίαση, με γρίλια χρωμίου, διαφορετικό χρώμα οροφής, ενώ και αυτό το μοντέλο στο εσωτερικό του έχει σπορ καθίσματα Recaro.

Αμφότερα τα concept μοντέλα κινούνται από έναν 3κύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ., ισχύος 65 ίππων και είναι αυτός που εξοπλίζει και την βασική έκδοση του Daihatsu Copen, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο CVT επτά σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store