Ferrari 812 GTS: Το ισχυρότερο cabrio παραγωγής!

H Ferrari, πέρα από την F8 Spider, παρουσίασε σήμερα τo ισχυρότερo ανοιχτό μοντέλο παραγωγής που ακούει στο όνομα 812 GTS και αποδίδει 800 ίππους, όντας δυνατότερη ακόμα κι από την Lamborghini Aventador SVJ Roadster, αλλά και την cabrio Corvette ZR1!

Η πανίσχυρη νέα Ferrari πατάει πάνω στην 812 Superfast και παίρνει κίνηση από τον ατμοσφαιρικό 12κύλινδρο κινητήρα, χωρητικότητας 6,5 λίτρων.

Δείτε ακόμα: Συγκλονιστική η νέα Ferrari F8 Spider

Η ισχύς αγγίζει τους 800 ίππους, η ροπή τα 718 Nm, όπου το 80% είναι διαθέσιμο από τις 3.000 σ.α.λ. Η Ferrari ανακοινώνει πως απαιτούνται λιγότερο από 3 δλ. για να ολοκληρωθεί το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ τα 200 χλμ./ώρα ο οδηγός θα τα δει σε 8,3 δλ., με την τελική ταχύτητα να «ακουμπάει» τα 340 χλμ./ώρα. Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη και επτά σχέσεων, ενώ η ενεργητική ανάρτηση έχει ρυθμιστεί εκ νέου για την καλύτερη διαχείριση της ιπποδύναμης. Η οροφή μπορεί να αφαιρέθηκε, όμως το βάρος της 812 GTS αυξήθηκε κατά 75 κιλά λόγω αυξημένων ενισχύσεων στο cabrio αμάξωμα. Η σκληρά αναδιπλούμενη οροφή μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει εντός 14 δλ. και μάλιστα με ταχύτητα έως και 45 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Cristiano Ronaldo πουλάει την 1η Ferrari του!

Το πίσω παρμπρίζ προσφέρει τη δυνατότητα να κατέβει και χωρίς το πλήρες άνοιγμα της οροφής, επιτρέποντας έτσι σε οδηγό και συνοδηγό να απολαμβάνουν την ηχητική πανδαισία από το σύστημα εξαγωγής του V12 κινητήρα! Το πίσω μέρος της 812 GTS έχει επανασχεδιαστεί και ξεχωρίζει το τελείωμα στο ανώτερο σημείο των πίσω φτερών με τους επιπλέον αεραγωγούς, η νέα αεροτομή, αλλά και ο πίσω διαχύτης από τον οποίο ξεπροβάλλουν οι δυο διπλές απολήξεις της εξάτμισης. H υπέροχη 812 GTS βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας της Ferrari τόσο λόγω δύναμης, όσο και τιμή απόκτησης.

Get it on Google Play Download on the App Store