Ford Mustang Mach-E: Αναβαθμισμένη και πιο «γρήγορη»

Μια σειρά ανανεώσεων και βελτιώσεων ανακοίνωσε η Ford για την ηλεκτρική Mustang Mach-E, που κάνουν τη ζωή του ιδιοκτήτη πολύ πιο εύκολη.

Πλέον, η εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκηση με φρένα της Mustang Mach-E αυξάνεται στον ένα τόνο (1.000 κιλά) για τα μοντέλα Extended Range τόσο στην έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς, όσο και στην τετρακίνητη. Αυτή η επίδοση είναι αρκετή για να μπορούν οι πελάτες να ρυμουλκήσουν ένα τυπικό μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος. «Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία» δήλωσε ο This Woelpern, Γενικός Διευθυντής της Ford Ευρώπης. «Η αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης ειδικότερα, δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών, αφού εξετάσαμε την προοπτική υλοποίησης μιας αύξησης και προσφέροντάς τους τελικά αυτό που ήθελαν».

Η Mustang Mach-E έχει επίσης αναβαθμιστεί για μείωση του χρόνου φόρτισης μεταξύ 80-90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά, ενώ μια επαναβαθμονόμηση της λειτουργίας οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέρει τώρα πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες, που συνδυάζεται με βελτιώσεις στην οδηγική άνεση. Οι υφιστάμενοι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πολλές πρόσφατες βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων λογισμικού ή εγκρίσεων τύπου, ενώ περαιτέρω over-the-air ενημερώσεις προγραμματίζονται με στόχο στη συνεχή βελτίωση της Mustang Mach-E.

Η ηλεκτρική Mustang πωλείται στην Ευρώπη πάνω από ένα χρόνο και εξακολουθεί να κερδίζει «οπαδούς». Περίπου το 88% των πελατών του μοντέλου μέχρι σήμερα έχει προέλθει από άλλες μάρκες αυτοκινήτων με στόχο να απολαύσει τον fun-to-drive χαρακτήρα, το τολμηρό στυλ και την αυτονομία του οχήματος.

Get it on Google Play Download on the App Store