Νέο Ford Puma 1.5 λτ. EcoBlue diesel

Η Ford επεκτείνει περαιτέρω την οικογένεια του νέου Puma με πρόσθετες επιλογές σε κινητήρες, συστήματα μετάδοσης και εκδόσεις εξοπλισμού, προσφέροντας έτσι την πιο ολοκληρωμένη γκάμα για το νέο, μικρό SUV μοντέλο της.

Δείτε ακόμα: Το αεροπορικό spoiler του Ford Escort Cosworth

Οι αγοραστές μπορούν τώρα να επιλέξουν για πρώτη φορά εκδόσεις του νέου Puma με τον γνωστό 1.5 λτ. EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford που αποδίδει ισχύ 120 ίππων, καθώς και μία πολυτελή έκδοση του μοντέλου με την ονομασία ST-Line Vignale. Το μηχανικό αυτό σύνολο καταναλώνει 4,5 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 118 γρ./χλμ. CO2 (WLTP) με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Ένα νέο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που διατίθεται προαιρετικά σε συνδυασμό με τον κινητήρα 1.0 λτ. EcoBoost των 125 ίππων προσφέρει εκπομπές CO2 137 γρ./χλμ. και κατανάλωση 6,0 λτ./100 χλμ. (WLTP).

Δείτε ακόμα: Ford με 0% επιτόκιο και 8ετή εγγύηση

Βασισμένο στη σπορ έκδοση ST-Line, το νέο Puma ST-Line Vignale αναβαθμίζει το επίπεδο πολυτέλειας και εξοπλισμού. Μοναδικές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό περιλαμβάνουν το άνω τμήμα της μάσκας καθώς και το πλαίσιό της σε σατινέ αλουμίνιο, το κάτω τμήμα της μάσκας από έβενο, το κάτω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και μία μεγάλη πίσω αεροτομή. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολείς LED, δερμάτινα καθίσματα Windsor με θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, δερμάτινο τιμόνι Manacor, premium ηχοσύστημα της B&O και σύστημα Ford KeyFree.

Δείτε ακόμα: Νέο σπορ και πολυτελές Ford Ranger Thunder

Επίσης, πριν από μερικές ημέρες, η Ford ανακοίνωσε ότι ένα νέο Puma ST, το οποίο φέρει την υπογραφή της Ford Performance, θα πλαισιώσει τη γκάμα αργότερα μέσα στη χρονιά.

Get it on Google Play Download on the App Store