Η αεροδυναμική σιλουέτα του Hyundai IONIQ 6

Η Hyundai έδωσε σήμερα το πρώτο σκίτσο της σχεδιαστικής γραμμής του πολυαναμενόμενου IONIQ 6, του δεύτερου μοντέλου της μάρκας IONIQ του Κορεάτη κατασκευαστή που αφορά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Το IONIQ 6, που διαδέχεται το πρώτο Ioniq, διακρίνεται για την εξαιρετικά αεροδυναμική μορφή των γραμμών του. Η έμπνευση έρχεται από το πρωτότυπο Prophecy και  αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των σχεδιαστών της Hyundai να ικανοποιούν τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες των πελατών στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. O μεγάλος αδερφός του IONIQ 5 βασίζεται στην πλατφόρμα Electric Global Modular Platform (E-GMP), αξιοποιώντας τη για την εξέλιξη πλουσιοπάροχου μεταξονίου και βελτιστοποιημένη εσωτερική σχεδίαση, προς όφελος των επιβατών.

Τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλυφθούν περισσότερες teaser εικόνες του IONIQ 6 στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και τη θεματική σελίδα του IONIQ 6 της Hyundai (https://ioniq6.hyundai.com). Το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα, όπου θα αποκαλυφθεί πλήρως τόσο το σμιλεμένο του αμάξωμα όσο και το high tech εσωτερικό του. Πέρα από το IONIQ 6, περιμένουμε το λανσάρισμα 11 νέων ηλεκτρικών μοντέλων από Hyundai και Genesis μέχρι το τέλος του 2030, περιλαμβανομένου και του πρώτου SUV της οικογενείας IONIQ, του IONIQ 7.

Get it on Google Play Download on the App Store