Η Lada λανσάρει το πιο πολυτελές crossover της

Τις πωλήσεις της νέας ειδικής σειράς Xray Cross Instict ξεκίνησε η Lada στην Ρωσία. Πρόκειται για το ακριβότερο και πιο πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο στην γκάμα του κόμπακτ crossover. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά στον εξοπλισμό του είναι το σύστημα πολυμέσων Yandex.Auto.

Δείτε ακόμα: Αυτοκινητάκι ή το Lada των 730.000 δρχ.; (+video)

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το Xray Cross Instict των 4.171 χλστ. μήκους, διακρίνεται από τη διχρωμία στο αμάξωμα με τη μαύρη οροφή και τις αντίστοιχης απόχρωσης κεραία τύπου «πτερύγιο καρχαρία» και τους καθρέπτες. Δίχρωμες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών. Σκουρόχρωμος είναι με την σειρά του ο διάκοσμος του εσωτερικού με τα διακοσμητικά λάκας πιάνου, τα καθίσματα με οικολογικό δέρμα – ύφασμα και τις επενδύσεις στα μαρσπιέ.

Δείτε ακόμα: Η Lada βγάζει ολοκαίνουργιο 1200!

Στην κεντρική κονσόλα κυριαρχεί η οθόνη των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Yandex.Auto με ενσωματωμένο 4G modem και 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Interntet και στο Yandex. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ακόμη ESC, μετωπικοί αερόσακοι, φώτα ημέρας LED, φώτα ομίχλης, δερμάτινο και θερμαινόμενο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός – πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμός, cruise control, αισθητήρες φωτός και βροχής κ.λπ.

Το νέο Xray Cross Instict είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες. Πρόκειται για τον 1.6 λτ. ισχύος 113 ίππων και 152 Nm ροπής με αυτόματο κιβώτιο στα 1.048.900 ρούβλια (ισοτιμία σε ευρώ είναι 13.130) και τον πιο δυνατό 1.8 λτ. των 122 ίππων και 170 Nm ροπής με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων στα 988.900 ρούβλια (ισοτιμία σε ευρώ είναι 12.378).

Δείτε ακόμα: 0-100 χλμ./ώρα με Lada Vesta Sport 145 PS (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store