Νέα πολυτελής σειρά [BLACK] από την Lada

Η Lada δεν σταματάει να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις για τα μοντέλα της, με πιο πρόσφατη τη νέα ειδική σειρά [BLACK]. Η AVTOVAZ ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής, με το πρώτο μοντέλο της σειράς να βασίζεται στη ναυαρχίδα της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το μικρομεσαίο σεντάν crossover Lada Vesta Cross. To [BLACK] θα είναι διαθέσιμο και στους δύο τύπους αμαξωμάτων του Vesta Cross, το σεντάν και το στέισον βάγκον.

Δείτε ακόμα: Σε τιμές VW Golf το Lada Vesta SW Cross

Τα αυτοκίνητα της ειδικής έκδοσης [BLACK] ξεχωρίζουν από διάφορα αποκλειστικά στοιχεία. Λογότυπα [BLACK] υπάρχουν στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, με μοναδικούς χρωματισμούς, όπως είναι τα εικονιζόμενα μπλε μοντέλα με τη μαύρη οροφή. Την ίδια σκούρα απόχρωση έχουν ακόμα οι αυτόματα αναδιπλούμενοι καθρέπτες, οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, η οροφή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και οι επενδύσεις των καθισμάτων.

Το Vesta Cross [BLACK] και το Vesta SW Cross [BLACK] δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά και λειτουργικά. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με το πακέτο «χειμώνα» που περιλαμβάνει περισσότερες ανέσεις, όπως είναι θερμαινόμενο παρμπρίζ, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και το τιμόνι με την επένδυση από οικολογικό δέρμα. Σύντομα η σειρά [BLACK] θα ολοκληρωθεί με τα μοντέλα Xray Cross και 4×4 Urban. Τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί για κανένα από τα μοντέλα [BLACK], τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά της Ρωσίας.

Δείτε ακόμα: Τι γνωρίζουμε για το ολοκαίνουργιο Lada Niva;

Get it on Google Play Download on the App Store