Έρχονται οι νέες Mercedes E-Class Coupe και Cabrio

Πριν δυο μήνες, η Mercedes παρουσίασε τη νέα E-Class. Απολύτως αναμενόμενα και ταιριαστά για την εποχή, επίκειται το λανσάρισμα της ανοιχτής έκδοσης, αλλά και της Coupe.

Οι πληροφορίες είναι λίγες από τη Στουτγκάρδη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη μορφή των αυτοκινήτων. Μόνο τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες με το καμουφλάζ είχαμε μέχρι σήμερα, με το teaser της γερμανικής εταιρίας να μας φανερώνει τη σιλουέτα των νέων E-Class Coupe και Cabriolet. Τα εντελώς ανασχεδιασμένα πίσω φανάρια, που επέστρεψαν στο μακρόστενο μοτίβο και αντλούν έμπνευση από τα αντίστοιχα της CLA, είναι διακριτά ακόμα και με τη σκιώδη/μυστηριώδη φωτογραφία.

Δείτε ακόμα: Αυτή είναι η νέα Mercedes S-Class

Στο εσωτερικό, όπως στην τετράθυρη και estate E-Class, αναμένεται να δεσπόζει η ενιαία διάταξη των οθονών αφής, σε δυο παραλλαγές: μία με οθόνες 10,25 ιντσών και μία με 12,3, καταλαμβάνοντας το μισό πλάτος του ταμπλό και το πάνω μισό του. Τα υλικά δεν θα μπορούσαν παρά να είναι κορυφαίας ποιότητας, με το δέρμα Nappa και την alcantara να εναλλάσσονται.

Κάτω από το αμάξωμα, θα συναντάμε την γκάμα των κινητήρων της ανανεωμένης E-Class. Άγνωστο πόσα από τα 7 διαθέσιμα μοτέρ των σεντάν και station wagon θα βρουν το δρόμο για τα μηχανοστάσια των Coupe και Convertible, με μόνη σίγουρη να είναι η κορυφαία έκδοση AMG E53. Σε αυτή, ο 3.0λιτρος εν σειρά εξακύλινδρος τούρμπο M256 των 435 ίππων και 520 Nm ροπής συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα EQ Boost, που συνδράμει 22 ίππους και 250 Nm επιπλέον όταν χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης: Νέα Mercedes CLS 260 με 1.500άρι τούρμπο μοτέρ

Περισσότερα θα ξέρουμε στις 27 του μηνός, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των E-Class Coupe και Cabriolet.

Get it on Google Play Download on the App Store