Νέα οροφή-υπερπαραγωγή από τη MINI

Οι φιλοτεχνημένες οροφές αποτελούν χαρακτηριστικό των MINI και οι Άγγλοι παρουσιάζουν την πιο ιδιαίτερη, που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε αυτοκίνητό τους.

Η Multitone διατίθεται πλέον σε ολόκληρη την γκάμα, ούσα μέχρι πρότινος αποκλειστικό προνόμιο του ηλεκτρικού Cooper SE EV. Όπως βλέπουμε δεν φέρει τα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου (μεγάλο χιτ σε πολλές οροφές MINI), αλλά ενσωματώνει έναν ιδιαίτερο συνδυασμό που αλλάζει τρία χρώματα από άκρη σε άκρη. Η οροφή ξεκινά με San Marino Blue, ξανοίγει σε Pearly Aqua στο μέσο και καταλήγει στο κατάμαυρο Jet Black για κλείσιμο. Για να βγει πετυχημένα αυτό το περίτεχνο οπτικό αποτέλεσμα, στη βάση τοποθετείται  το πιο ανοιχτό χρώμα (Pearly Aqua). Τα άλλα δύο προστίθενται από πάνω και παρότι η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, η πολυπλοκότητα στη διαστρωμάτωση σημαίνει πως υπάρχουν μικρές διαφορές από εφαρμογή σε εφαρμογή, καθιστώντας έτσι κάθε Multitone οροφή μοναδική.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν και άλλους συνδυασμούς για το «καπέλο» του MINI τους, με εξαίρεση τα χρώματα Chili Red, British Racing Green (στο τρίθυρο) και Indian Summer Red (στο Clubman). Επίσης, συνδυάζεται τόσο με τη γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή όσο και με ράγες.

Get it on Google Play Download on the App Store