Νέο και «σκληρό» Mitsubishi L200 Black Edition

Το όνομα «Mitsubishi» είναι άμεσα συνδεδεμένο με το L200, το οποίο από το 1978 που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα pick-up οχήματα παγκοσμίως με πάνω από 4,7 εκατομμύρια πωλήσεις. Παράλληλα είναι το 2ο σε πωλήσεις μοντέλο της Mitsubishi και σίγουρα διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εταιρεία.

Δείτε ακόμα: Το νέο Mitsubishi L200 κόντρα στο Toyota Hilux (+video)

Για την 6η γενιά του ιαπωνικού αγροτικού, που πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμπορική πορεία σε 150 χώρες, τα «Τρία Διαμάντια» παρουσιάζουν 3 νέες εκδόσεις και ένα εξελιγμένο σύστημα αντί-ρύπανσης, που εναρμονίζεται με το τελευταίο πρότυπο Euro 6d-Temp EVAP ISC. Η κορυφαία Intense Plus είναι πλέον διαθέσιμη και με το αυτόματο κιβώτιο των 6 σχέσεων, διαθέτοντας το πιο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Super Select 4WD- II, μεγαλύτερα δισκόφρενα εμπρός, σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, αυτόματο κλιματισμό, οθόνη αφής 7 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς ομίχλης εμπρός, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες, κ.λ.π. Όλα αυτά, από 34.700 ευρώ.

Η Black Edition προσφέρεται τόσο με το 6άρι αυτόματο, όσο και το ισάριθμων σχέσεων χειροκίνητο κιβώτιο. Ξεχωρίζει εμφανισιακά χάρις στο μαύρο χρώμα στη μάσκα «Dynamic Shield», τα πλαϊνά σκαλοπάτια, τα καλύμματα των καθρεπτών, τον πίσω προφυλακτήρα, τα φανάρια και τις χειρολαβές, ενώ από πλευράς εξοπλισμού προσθέτει στην κορυφαία Instyle μαύρο δερμάτινο σαλόνι και τιμόνι-λεβιέ ταχυτήτων-χειρόφρενο με πορτοκαλί ραφές. Το χειροκίνητο L200 Black Edition ξεκινά από 38.800 ευρώ, ενώ το αυτόματο από 41.000 ευρώ. Την Black Edition θα την βρείτε στα εξής χρώματα: Sunflare Orange Pearl, Graphite Gray Metallic, White Diamond και Jet Black Mica.

Διαβάστε επίσης: Από 10.640 ευρώ το νέο Mitsubishi Space Star

Να θυμίσουμε πως την κίνηση του νέου L200 (ανεξαρτήτως έκδοσης και αμαξώματος) αναλαμβάνει ένας νέος πετρελαιοκινητήρας 2.268 κ.εκ., με απόδοση 150 ίππους στις 3.500 σ.α.λ. και ροπή 400 Nm στις 1.750-2.000 σ.α.λ. Τέλος, η Mitsubishi προσφέρει 5ετή εγγύηση και οδική βοήθεια.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store