Νέα και ειδική Mercedes-AMG C 63 F1 Edition

Η Mercedes-AMG παρουσιάζει την ειδική έκδοση F1 Edition για τη νέα C 63 S E Performance, που χαρίζει στην κορυφαία C-Class ιδιαίτερη σχεδίαση μέσα-έξω και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η C 63 S E Performance F1 Edition ξεχωρίζει εξωτερικά από το αποκλειστικό χρώμα Manufaktur Alpine Grey Uni, που σκουραίνει στα χαμηλά σημεία του αμαξώματος και φιλοξενεί στο πλάι αυτοκόλλητα της AMG. To AMG Aerodynamics Package είναι στάνταρ, αποτελούμενο από μεγαλύτερο splitter εμπρός, εντονότερες πλαϊνές ποδιές και μεγαλύτερο διαχύτη, όλα τους με την πινελιά που χαρίζει το κόκκινο σιρίτι. Το AMG Night Package είναι επίσης στάνταρ, ντύνοντας στα μαύρα τα καλύμματα των καθρεπτών, τη μάσκα, τις απολήξεις της εξάτμισης και το περίγραμμα των παραθύρων. Μαύρες είναι και οι νέες σφυρήλατες ζάντες των 20 ιντσών, με τις ακτίνες σε σχήμα «V» και τον δακτύλιο σε κόκκινη απόχρωση.

Στο εσωτερικό συναντάμε τα μπάκετ καθίσματα AMG Performance με μαύρο δέρμα Nappa, κόκκινες ραφές και ανάγλυφα σήματα «AMG»στα προσκέφαλα. Η στεφάνη του τιμονιού αποτελείται από μια μίξη Nappa και μικροΐνων Dinamica, ενώ οι ζώνες ασφαλείας είναι κόκκινες και τα πατάκια φέρουν λογότυπα «F1».

Αλλαγές στο μηχανοστάσιο δεν ανακοινώνονται. Εκεί, δηλαδή, όπου ο 2.0λιτρος τετρακύλινδρο τούρμπο M139 των 481 ίππων και 545 Nm, γίνεται ο ισχυρότερος τετρακύλινδρος παραγωγής όλων των εποχών! Η δύναμη, όμως, δεν σταματά εδώ για τη νέα C 63. Ένας ηλεκτροκινητήρας στον πίσω άξονα συνδράμει 204 ίππους, για μια συνολική απόδοση που φτάνει τα 681 άλογα και 1.020 Nm ροπής! Η τετρακίνηση και το 9άρι αυτόματο κιβώτιο συνεργάζονται με το PHEV σύνολο, εμφανίζοντας τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 3,3 δλ., με την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ./ώρα για την F1 Edition, που έχει και το Driver’s Package στάνταρ.

Η ειδική έκδοση της C 63 S E Performance θα διατεθεί αποκλειστικά στην Ευρώπη, κατά το πρώτο έτος διάθεσης του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store